David Beckham, antrenorul personal al fiului Angelinei Jolie

Publicat pe

David Beckham, antrenorul personal al fiului Angelinei Jolie

David Beckham, antrenorul personal al fiului Angelinei Jolie

Maddox, baietelul cambodgian al Angelinei Jolie, s-a aratat extrem de talentat la fotbal, asa ca i s-a cautat un antrenor personal. Tati Brad Pitt s-a folosit de farmecul personal in fata fotbalistului Vinnie Jones, fost coleg de platou in Snatch', pe care l-a rugat sa-i acorde o mana de ajutor. Acesta l-a recomandat starului de la Real Madrid, David Beckham, care a acceptat propunerea cu incantare.

Asa se face ca unul dintre copilasii cei mai vanati de fotografi, inscris la varsta de 5 ani la cursurile David Beckham Soccer Academy din LA, va avea curand ocazia unica de a primi cateva lectii particulare de la cel mai sexy fotbalist metrosexual din lume.

Vestea ca Beckham l-ar putea antrena pe fiul Angelinei Jolie alimenteaza zvonurile potrivit carora este hotarat sa paraseaca Madridul, spre a se muta cu familia in L.A, unde ar fi mai aproape de prieteni buni, ca Tom Cruise si Katie Holmes, si ar avea ceva sanse de a se initia intr-ale actoriei.

Editor Anca Macoviciuc.

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter