De ce a mers Oana Zăvoranu la vrăjitoare: "Mama s-a aliat cu Pepe"

Publicat pe

Oana Zăvoranu a rememorat momentul în care a decis să meargă la vrăjitoare și ce i-au zis respectivele. Totodată, în interviul acordat lui Măruță, Oana a menționat și motivul care a condus-o la acele vrăjitoare, unul despre care spune că „a rupt lumea ei”.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Decizia Oanei Zăvoranu de a merge la vrăjitoare a uimit pe toată lumea la vremea aceea. În perioada februarie — septembrie 2011, Oana Zăvoranu a fost deposedată de o serie de bunuri mobile și imobile, printre care și un autoturism Porsche Cayman, dar și de importante sume de bani și, ulterior, șantajată și amenințată, indică anchetatorii.

De ce a mers Oana Zăvoranu la vrăjitoare: "Mama s-a aliat cu Pepe"De ce a mers Oana Zăvoranu la vrăjitoare: "Mama s-a aliat cu Pepe"

În timpul procesului, Oana Zăvoranu a declarat că le-a dat vrăjitoarelor Melissa și Vanessa mari sume de bani și un autoturism de lux pentru a o scăpa de „farmece'.

Oana spune că momentul care a trimis-o la vrăjitoare a fost cel în care Oana a văzut-o pe mama sa și pe Pepe în timp ce dansau în cadrul unei emisiuni TV.

'Nu cred că am mai vorbit despre chestia asta public. S-au întâmplat multe, a fost divorțul. Ceea ce mi-a pus mie capac și m-a făcut să cred că există niște forțe necurate care mă înconjoară și mă învăluie în momentul ăla a fost momentul în care a apărut maică-mea într-o emisiune împreună cu Pepe și au dansat.

Pentru mine…acolo s-a rupt lumea mea. Mama s-a aliat cu Pepe. A fost momentul în care m-au sunat și m-am nimerit lângă un televizor pe care l-am și spart în momentul ăla.

Practic a fost un șoc pentru toată lumea. Maică-ta dansează cu Pepe. Am zis că e caterincă. Am cedat nervos. Am aruncat cu o telecomandă în televizor. M-am simțit trădată.', a declarat Oana Zăvoranu în cadrul unui interviu acordat lui Măruță.

Citește și: Ce pensie are Cristian Țânțăreanu și ce face cu banii.Suma e uluitoare

Citește și: Cum l-a afectat pandemia pe Cristian Țânțăreanu:Nevastă-mea a intrat în depresie’

Citește și: Cristina Ciobănașu, adevăruri nespuse la 4 luni de la despărțirea de Vlad Gherman:„Merg la psiholog, plângeam ori de câte ori…’/ EXCLUSIV

„Mi-au zis că au deschis cărțile de tarot și…”

Oana recunoaște că, pentru un moment chiar a crezut că este ceva necurat la mijloc, însă, în cele din urmă s-a înșelat amarnic.

'Cei mai mari dușmani de la un anumit moment au fraternizat și eu m-am văzut ca un măgar fraier. Am zis că nu se poate, e ireal, că niște forțe necurate mă învăluie. Am zis că nu există așa ceva, să te trădeze și fostul soț și mama ta. Ăla a fost momentul în care oricum vrăjitoarele aflaseră.

Ele m-au căutat. Era o tactică, căutau clienți. Eu n-am spus niciodată oamenii concret cu care m-am întâlnit acolo. Eu intram și unii ieșeau. Politicieni enormi, artiști, sportivi…toți călcau pe acolo. Ele cred că făceau în așa fel să ne întâlnim cu toții acolo. Ele mi-au zis că au deschis cărțile de tarot și că Necuratul m-a luat în fiecare unghier.', a mai dezvăluit Oana Zăvoranu.

Ce pedeapsă au primit vrăjitoarele care au păcălit-o pe Oana Zăvoranu

Într-un final, Roxana Lider și Rada Mincă, cunoscute ca vrăjitoarele Vanessa și Melissa, au fost condamnate definitiv de Curtea de Apel București la câte trei ani închisoare cu suspendare, într-un dosar în care au fost trimise în judecată pentru că au șantajat mai multe persoane, printre care și Oana Zăvoranu.

Mai mult, Instanţa a mai dispus în 2016 ca Roxana Lider şi Rada Mincă să îi plătească, în solidar, Oanei Zăvoranu daune morale de 10.000 de euro rezultate din infracţiunea de şantaj. S-a mai constatat că autoturismul Porsche Cayman ce a făcut obiectul infracţiunii de înşelăciune a fost restituit Oanei Zăvoranu.


 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter