„Am avut un moment în care puteam alege să plec”. De ce a rămas Mirela Vaida la Acces Direct, deși a primit oferte de la alte televiziuni:

Publicat pe

De ce a rămas Mirela Vaida la Acces Direct, deși a primit oferte de la alte televiziuni. Prezentatoarea are o carieră în televiziune de aproape 20 de ani, timp în care a moderat numeroase formate, precum „Mireasa pentru fiul meu', „Totul pentru dragoste' și, cel mai recent, „Petrecem Românește cu Mirela Vaida'. Recent, vedeta a vorbit despre provocările pe care le-a întâmpinta de-a lungul carierei, susținând că, la un moment dat, a fost tentată să-și dea demisia de la talk show-ul difuzat pe Antena Stars. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

De ce a rămas Mirela Vaida la Acces Direct, deși a primit oferte de la alte televiziuni. Mirela Vaida este una dintre cele mai apreciate și cunoscute prezentatoare TV  de la noi din țară. Aceasta și-a făcut debutul în televiziune în urmă cu aproape 20 de ani, pe vremea când lucra la un post din Iași, orașul ei natal. Din anul 2017, prezentatoarea se află la cârma emisiunii „Acces Direct', acolo unde face echipă cu Adrian Velea. Într-un interviu recent, vedeta a susținut că a fost tentată să plece de la Antena Stars, mărturisind că a fost ofertată de mai multe posturi de televiziune.

„Am avut un moment în care puteam alege să plec'. De ce a rămas Mirela Vaida la Acces Direct, deși a primit oferte de la alte televiziuni:„Am avut un moment în care puteam alege să plec'. De ce a rămas Mirela Vaida la Acces Direct, deși a primit oferte de la alte televiziuni:

De ce a rămas Mirela Vaida la Acces Direct, deși a primit oferte de la alte televiziuni. În 2017, când abia preluase cârma emisiunii, prezentatoarea a mărturisit că plângea la fiecare ediție, afectată fiind de povestea de viață a celor care veneau în platou. Anterior, talk show-ul a fost prezentat, pe rând, de Mădălin Ionescu, Simona Gherghe și Alex Velea și Cristina Cioran.

Citește și: Simona Gherghe a postat o imagine cu testele de sarcină, iar Mirela Vaida a reacționat imediat:„Am crezut că ne mai dai o veste'

Citește și: De ce a lipsit Mirela Vaida de la „Acces direct':„Sunt sigură că o să vă placă'

Citește și: Gheorghe Turda iubește din nou, după relația eșuată cu Nicoleta Voicu:”M-am liniștit din toate punctele de vedere”

Citește și: Cornelia Rednic a mai slăbit încă 7 kg înainte de Sărbători. Ce dietă a ținut:”Nu am vrut să mă înfometez”

De ce a rămas Mirela Vaida la Acces Direct, deși a primit oferte de la alte televiziuni

Prezentatoarea TV  susținut că a existat un moment în care putea renunța la emisiunea „Acces Direct'. Decizia de a rămâne a fost luată datorită echipei cu care lucrează, Mirela Vaida susținând că a primit numeroase oferte de angajare la alte posturi.

„Echipa, e foarte simplu. Îți faci o echipă, te sudezi cu ea, ești împreună la bune și la grele, noi chiar am trecut prin multe bune și rele, aceste lucruri reprezintă o anumită energie care se construiește acolo. Ai încredere în echipă, știi că echipa nu te lasă, știi că echipa trece cu tine prin foc și prin sabie. Este foarte greu să găsești oameni loiali.

Televiziunile sigur că pot să vină cu tot felul de oferte. Unele pot să fie serioase, altele nu. Depinde de tine dacă te duci după steluțe și artificii sau dacă îți dorești să construiești lucruri care să dureze. Eu am ales să rămân cu echipa, deși am avut un moment în care puteam alege să plec.

Am făcut-o pentru că mi-am dat seama că nu pot să fiu doar eu și să gândesc de azi pe mâine. Eu trebuie să fiu împreună cu acest motor care lucrează ca într-o redacție de știri zi și noapte. Sunt niște copii acolo în redacție care vin dimineața la 9 și pleacă seara la 9. Exact așa stau lucrurile, zi de zi. Mi-am dat seama că noi așa funcționăm', a declarat prezentatoarea, potrivit ego.ro.

„Plângeam la fiecare caz'

În 2017, când a început să prezinte emisiunea „Acces Direct', prezentatoarea a mărturisit că plângea la fiecare ediție. Odată cu trecerea timpului, aceasta a învătat să-și stâpânească emoțiile, susținând că rezonează cu cazurile care țin de viața de familie.

„Când am venit la Acces Direct plângeam la fiecare caz, și în culise, dar și în emisiune. Îmi era milă de fiecare poveste, aveam multe cazuri în platou, dar și în afara lui, pe care le vedeam. Cu timpul m-am imunizat, mi-am dat seama că dacă plâng nu pot să mai conduc emisiunea și să îi mai ajut. Până la urmă, ei vin la noi cu un strigăt de disperare și încearcă să își facă povestea cunoscută, simțind că așa îi vede cineva sau că povestea nu mai este doar a lor, devine a tuturor și poate așa se rezolvă.

Eu mi-am înțeles menirea acolo, că dacă voi începe să plâng la fiecare poveste nu o să pot să o continui la nesfârșit. M-am îmbărbătat, am început să devin mai pragmatică și să mă gândesc la ce putem să facem pentru a rezolva anumite situații. O spun fără modestie, am reușit să rezolvăm multe situații care țin, în primul rând, de viața de familie, pentru că rezonez foarte tare la relația mamă și copil, la copiii care, în general, nu au o soartă foarte bună, la multe lucruri care trec prin filtrul meu ca om, ca mamă. Sigur că îmi doresc foarte mult să găsim soluții. Mulțumesc echipei mele că am găsit sute de soluții la sute și mii de cazuri. Sper să fie așa în continuare', a adăugat aceasta, potrivit sursei citate.

„Emisiuni se mai găsesc, televiziuni mai sunt'

Mirela Vaida a mărturisit că lucrurile se desfășoară foarte dinamic în cadrul emisiunii „Acces Direct' și, de cele mai multe ori, nu știe cine să află la celălalt capăt al liniei.

„Am ajuns să îmi pice subiecte în timpul emisiunii. Mi se zice: Cutărescu nu mai vrea să intre sau nu mai răspunde la telefon. Ce facem? Vorbește tu până reușim să luăm legătura cu următorul sau cu alt caz!'. Știu că habar nu am ce o să se întâmple, dar știu că echipa este acolo și îmi spune: Ia telefonul!'.

Habar nu am cine este la telefon, dar știu că în acel moment o să înțeleg povestea și o să merg odată cu situația și o să o înțeleg. Sigur că totul vine și dintr-o experiență pe care am acumulat-o, dar înseamnă și multă încredere în oamenii de lângă tine. Asta m-a făcut să rămân, echipa. Emisiuni se mai găsesc, televiziuni mai sunt, după cum vezi, apar foarte multe, dar este vorba despre oameni. Oameni dedicați muncii lor, determinați să facă lucruri și uniți nu mai găsești pe toate drumurile. Eu apreciez foarte mult echipa', a încheiat aceasta.

Sursa foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter