De ce boală suferă Cristi Minculescu. Lumea l-a judecat pe nedrept

Publicat pe

Cristi Minculescu este, fără doar și poate, legenda rockului românesc. Este artistul care, cu vocea lui inconfundabilă, a electrizat, timp de mai bine de 30 de ani, mulțimi impresionante. Dar, ca în cazul oricărui artist, celebritatea vine la pachet și cu judecata oamenilor care, în cele mai multe dintre cazuri, emit păreri gratuite sau în virtutea unor bârfe. Așa i s-a întâmplat și fostului solist al trupei Iris care, atunci când a suferit transplantul de ficat, a împărțit opinia publică în două. Mulți au spus că boala i se datorează excesului de alcool. Însă de ce boală suferă Cristi Minculescu?

Într-un amplu și incendiar interviu pe care artistul l-a acordat pentru numărul din octombrie al revistei VIVA!, a explicat și care este adevărul din spatele bolii de care suferă. Mai mult, Cristi a arătat mâhnit că, atunci, a fost judecat pe nedrept și mărturisește că, atât personal cât și artistic s-a simțit vulnerabil din această perspectivă.

Întrebat când s-a simțit vulnerabil din punct de vedere personal, Cristi Minculescu a răspuns:

'Cred că au fost mai multe situații, dar cea mai importantă care-mi vine în minte este atunci când s-a afirmat în presă că problemele mele medicale urmate de transplantul de ficat sunt consecința alcoolului.

Nu neg faptul că am făcut câteva excese la viața mea, dar în niciun caz acesta nu a fost motivul transplantului de ficat, ci o boală ereditară, genetică, pe care am moștenit-o de la tata și pe care o are și sora mea, din păcate: polichistoză hepato-renală'.

Despre provocări, reușite dar și regrete, Cristi Minculescu a vorbit în interviul pentru VIVA!, pe care îl regăsiți integral în numărul din octombrie, disponibil la toate punctele de difuzare a presei.

FOTO: Marius Bărăgan / VIVA!

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter