De ce nu a putut Alexandru, bărbatul cu care mama din Timișoara urma să se recăsătorească, să recunoscă cadavrul acesteia la morgă

Publicat pe

Drama femeii de 32 de ani care s-a sinucis alături de cei doi copii ai săi a uimit o țară întreagă. Femeia din Timișoara urma să se recăsătorească cu Alexandru, tatăl celor mici, însă evenimentul nu a mai avut loc din cauza incidentului devastator. Iată motivul pentru care el nu a recunoscut cadavrul acesteia la morgă!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Iulia, femeia care s-a sinucis ieri aruncându-se de pe o clădire cu 10 etaje din Timișoara, avea o relație complicată cu fostul ei soț și tatăl copiilor decedați, Alexandru. Cei doi au divorțat în urmă cu ceva timp, însă au ajuns la concluzia că încă se iubesc și că merită o a doua șansă. Bărbatul se afla la muncă în Austria în momentul în care a aflat că partenera sa de viață și copiii săi au murit. Acesta s-a întors imediat în țară, însă nu a putut să recunoască cadavrul fostei sale iubite.

De ce nu a putut Alexandru, bărbatul cu care mama din Timișoara urma să se recăsătorească, să recunoscă cadavrul acesteia la morgăDe ce nu a putut Alexandru, bărbatul cu care mama din Timișoara urma să se recăsătorească, să recunoscă cadavrul acesteia la morgă

La aflarea veștii nefericite, Alexandru a intrat în stare de șoc. În aceeași situație se află și bunica paternă, care s-a ocupat de ridicarea trupului neînsuflețit al Iuliei.

Citește și: Ultima persoană care a văzut-o în viață pe mama din Timișoara, care s-a aruncat de pe bloc cu cei doi copii:”Mi s-a părut foarte tristă”

Citește și: Anca Dumitra, alias Gianina din Las Fierbinți, visează la o familie numeroasă. Ce spune despre nuntă:'Nu am fost genul de fetiță care să-și imagineze rochițe de mireasă' / EXCLUSIV

Citește și:Mihai Mitoșeru, declarații neașteptate la 2 ani de la divorțul de Noemi: „Noi încă ne mai iubim. Credeam că ea se poartă urât cu mine pentru că…/ EXCLUSIV

Citește și: Cine este iubitul lui Hannelore, fosta soție a lui Bogdan Ionescu de la Insula Iubirii.Prin ce dramă a trecut bărbatul

De ce nu a putut Alexandru, bărbatul cu care Iulia urma să se recăsătorească, să recunoscă cadavrul acesteia la morgă

În dimineața zilei de marți, 3 mai 2022, Iulia s-a urcat pe terasa unui bloc cu 10 etaje împreună cu cei doi copii ai săi: un băiețel de 3 ani și o fetiță de 6 ani. Aceasta i-a luat pe cei mici în brațe și s-a aruncat de la acea înălțime fără să se gândească de două ori înainte. La scurt timp, polițiștii au ajuns la fața locului și au constatat că mama și băiatul muriseră pe loc, iar fetița și-a pierdut viața, în ciuda resuscitărilor făcute de medici.

Polițiștii i-au dat vestea bărbatului cu care Iulia B. urma să se recăsătorească în scurt timp. Cei doi formaseră o familie fericită până în anul 2020, atunci când au decis să divorțeze. Cu toate acestea, au considerat că merită încă o șansă, iar anul acesta ar fi avut loc nunta. Alexandru, aflat la muncă în Austria, s-a întors de urgență în țară, aflându-se încă în stare de șoc. Din cauza impactului puternic, bărbatul de 36 de ani nu a fost capabil să recunoască cadavrul partenerei sale de viață, la morgă.

Potrivit Antena 3, Iulia locuia de mai bine de o lună alături de mama sa și de cei doi copii. Tatăl ei s-a stins din viață în urmă cu mulți ani.

Femeia de 32 de ani era casnică, absolvise Facultatea de Psihologie, însă nu profesase niciodată în domeniu.

Fetița de 6 ani a murit în ambulanță, a fost dusă la morgă și azi va fi luata de la spital și dusa la IML.

Sursă foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter