De ce poartă Meghan Markle rochii scurte pe parcursul sarcinii

Publicat pe de Oana Pantazi

Deși a depășit deja primul trimestru de sarcină, Ducesa de Sussex arată foarte bine în ținute care sunt peste linia genunchilor. Iată de ce poartă Meghan Markle rochii scurte pe parcursul sarcinii, la fel ca și cumnata ei, Kate Middleton!

În turneul efectuat alături de Prințul Harry în Australia, Ducesa de Sussex și-a afișat sarcina abia vizibilă cu mândrie și a purtat ținute tinerești și fresh cu mult curaj, mai ales că are o siluetă foarte armonioasă. De ce poartă Meghan Markle  rochii scurte pe timpul sarcinii explică Cecile Reinaud, femeia care se află în spatele Seraphine, brandului maternity favorit al lui Meghan. De altfel, specialiștii în fashion nu consideră că Meghan își va schimba prea mult stilul, dar la un lucru se așteaptă cu toții – la rochii mai scurte.

De când e însărcinată, Meghan poartă rochii tot mai scurte.

Rochiile scurte îi flatează silueta lui Meghan

Cecile Reinaud a spus că Meghan va opta în continuare pentru rochii scurte, la fel ca și Kate Middleton, cumnata ei, care a adoptat acest stil pe parcursul tuturor celor trei sarcini, iar motivul este unul foarte simplu. Într-un interviu pentru InStyle, aceasta explicat: „Este posibil ca Meghan să aibă o burtă destul de mare, pentru că are o construcție delicată… Așadar, să-și pună în vedere picioarele și brațele reprezintă un truc bun pentru a lăsa impresia unei siluete frumoase. Și Kate a purtat rochii mai scurte, cu siguranță. În câteva ocazii, a purtat rochii deasupra genunchiului, ceea ce nu face în mod normal”.

Meghan nu se ferește nici de rochiile mulate… încă.

Și cum se apropie iarna, Meghan va profita mai mult ca sigur de acest lucru pentru a purta pe sub haină rochii care să-i pună în evidență picioarele. Chiar în timpului turneului regal efectuat alături de Prințul Harry în Australia, Ducesa de Sussex a putut fi admirată într-o superbă rochie albă, cu o croială foarte îndrăzneață, stil frac, poate mai scurtă decât a purtat de când este în familia regală. În plus, Meghan a fost criticată și pentru că a ținut mâinile în buzunar, gest deloc… regal, dar a arătat atât de bine, încât această mică impolitețe i-a fost iertată. Și dat fiind că nu prea se sinchisește de etichetă, ne așteptăm să o vedem pe Meghan purtând rochii scurte până pe la… primăvară.

 

 

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter