De ce renunţă Amal Clooney la inelul de logodnă oferit de George Clooney

Publicat pe

George Clooney şi Amal Alamuddin au avut parte de o căsătorie de vis în Italia, nelăsând nimic la voia întâmplării.

 

Un lucru se pare ca i-a scăpat actorului în momentul în care i-a oferit lui Amal un inel de logodnă cu un diamant de 7 carate şi estimat la aproximativ 650.000 de euro.

 

La un an de la casătoria lor, Amal nu vrea sa mai poarte inelul pentru că este mult prea impozant, iar avocata specializată în drepturile omului caută acum ceva mai simplu, din platină.

 

„Amal le-a spus apropiaţilor că şi-ar dori un inel ceva mai sobru, mai ales când se ocupă de cazurile sale', a declarat o sursă pentu Daily Mirror. „Oamenii o opresc pentru a-i admira inelul. Este o piatră uriaşa, imposibil de ascuns. Ei îi place inelul foarte mult şi nu vrea să se despartă de el. Îşi doreşte doar ceva mai simplu, un inel pe care să-l poată purta la întâlnirile oficiale”.

 

Se pare că Amal a fost deja văzută într-un boutique Cartier din Londra, încercând să găsească o bijuterie ceva mai discretă. George Clooney a înţeles perfect gestul soţiei sale şi o susţine.

 

În vârstă de 37 de ani, Amal Clooney este una dintre cele mai cunoscute avocate pentru drepturile omului, printre clienţii săi aflându-se fondatorul WikiLeaks, Julian Assange, dar şi fostul prim ministru al Ucrainei, Iulia Timoşenko.

 

Foto: Hepta

 

De ce renunţă Amal Clooney la inelul de logodnă oferit de George ClooneyDe ce renunţă Amal Clooney la inelul de logodnă oferit de George Clooney

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter