Relația dintre Liviu Vârciu și fiica lui s-a răcit iar. Carmina: „Nu mai am 10 ani să trăiesc cu speranța paternală”

Publicat pe

Ultima perioadă a fost una dificilă pentru fiica lui Liviu Vârciu. Pe rețelele de socializare, Carmina a postat un videoclip în care plângea, susținând că este „singură din toate punctele de vedere'. Recent, tânăra a recunoscut că relația cu tatăl ei s-a răcit considerabil și nu crede că lucrurile se vor schimba prea curând. Iată de ce s-a răcit relația dintre Liviu Vârciu și fiica lui!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Sinceră din fire, Carmina a recunoscut că relația cu tatăl ei s-a răcit considerabil, deși Liviu Vârciu a fost cel care a ajutat-o să se mute la București și i-a cumpărat propriul apartament. Recent, tânăra s-a filmat plângând și le-a transmis celor care o urmăresc că traversează o perioadă vulnerabilă și este încercată de stări de anxietate. Deși s-a speculat că aceasta s-ar fi despărțit de iubitul ei, se pare că motivul supărării are legătură cu tatăl ei, pe care îl vede tot mai rar în ultima vreme.

Relația dintre Liviu Vârciu și fiica lui s-a răcit iar. Carmina: „Nu mai am 10 ani să trăiesc cu speranța paternală'Relația dintre Liviu Vârciu și fiica lui s-a răcit iar. Carmina: „Nu mai am 10 ani să trăiesc cu speranța paternală'

Carmina nu s-a ferit până acum să vorbească deschis despre încercările vieții în Capitală, dar și despre relația pe care o are cu prezentatorul TV. Potrivit spuselor acesteia, Liviu Vârciu este tot mai absent din viața ei, situație care o afectează puternic. Tânăra a decis să-și facă ordine în priorități, având în vedere dezamăgirile pe care le-a sufert în ultima perioadă.

Citește și: „Sunt singură din toate punctele de vedere…”. Carmina, fiica lui Liviu Vârciu, a izbucnit în lacrimi pe rețelele de socializare

Citește și: De ce nu a trecut Liviu Vârciu apartamentul cumpărat pentru fiica lui, Carmina, pe numele ei: „Îi plătește toate utilitățile, uneori și…'

Citește și: Carmen Iohannis a purtat o rochie roz, cu mânecă scurtă, la întâlnirea cu Împăratul Japoniei, la Tokyo. Semnificația ascunsă a ținutei

Citește și: Cum se simte Elena Cârstea după accidentul vascular cerebral. Adrian Enache ține legătura cu ea: „Era cât pe ce să se întâmple o nenorocire”

De ce s-a răcit relația dintre Liviu Vârciu și fiica lui

Relația dintre Liviu Vârciu și fiica lui s-a răcit considerabil în ultima vreme. Carmina spune că prezentatorul TV își petrece majoritatea timpului pe platoul de filmări, motiv pentru care întâlnirile dintre ei sunt tot mai rare. Tănăra a părut puternic afectată de întreaga situație și spune că este nevoită să se descurce singură din toate punctele de vedere.

„Nu mă feresc. Anumite chestii din viața mea voiam să le țin pentru mine, dar este greu să le țin. Eu cu tata am fost ok o perioadă, acum suntem mai distanți.

Nu știu ce gândește el, probabil că vrea să vadă că mă descurc singură din orice punct de vedere, sau nu știu. El este ocupat cu munca și cu filmările și eu sunt ocupată și nu ne vedem, sau nu facem niciun sacrificiu', a declarat Carmina, la Antena Stars.

Ce așteptări are Carmina de la tatăl ei

Carmina nu crede că relația dintre ea și Liviu Vârciu se va îmbunătăți în viitorul apropiat, dând de înțeles că a mai trecut prin astfel de momente. La Antena Stars, tânăra a spus că relația cu prezentatorul TV nu a fost „niciodată extraordinară' și pare că lucrurile nu s-au schimbat nici după mutarea ei în București.

„Nu pot să zic că trăiesc cu speranța, pentru că nu mai am 10 ani să trăiesc cu speranța paternală, dar, cine știe, o să vedem ce o să fie', a mai spus fiica lui Liviu.

Sursa foto: Facebook

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă