De ce a stat Inna izolată într-o casă 16 zile și cum va petrece de Sărbători: „Am avut și invitați speciali, precum Irina Rimes, Alina Eremia...” / EXCLUSIV

Publicat pe

De ce a stat Inna izolată într-o casă 16 zile și cum va petrece de Sărbători. INNA va susține un concert în Malta de Revelion, iar de Crăciun va petrece alături de familie și de iubitul ei. Artista a stat izolată într-o casă pentru 16 zile. Într-un interviu pentru viva.ro, INNA a dezvăluit ce a făcut după ce a ieșit din casă și cum a petrecut cele 16 zile.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

De ce a stat Inna izolată într-o casă 16 zile și cum va petrece de Sărbători. INNA va cânta de Revelion în Malta, dar de sărbătoarea Crăciunului artista se va afla în sânul familiei. Recent, cântăreața stat izolată timp de 16 zile într-o casă. Într-un interviu pentru viva.ro, ea a spus ce a făcut în acest timp, dar și care a fost primul lucru pe care l-a făcut după izolare.

De ce a stat Inna izolată într-o casă 16 zile și cum va petrece de Sărbători: „Am avut și invitați speciali, precum Irina Rimes, Alina Eremia...' / EXCLUSIVDe ce a stat Inna izolată într-o casă 16 zile și cum va petrece de Sărbători: „Am avut și invitați speciali, precum Irina Rimes, Alina Eremia...' / EXCLUSIV

Citește și: Inna și Deliric, apariție spectaculoasă la un eveniment din Londra. Ținuta cântăreței a atras toate privirile:„Regina reginelor'

Citește și: Anunțul făcut de Deliric, după 2 ani de relație cu Inna:„Am inelul în minte'

Citește și: Ce relație are Adela Popescu cu soacra ei:„Radu tot timpul mi-a transmis faptul că eu sunt cea mai importantă'

Citește și: Oana Roman și Marius Elisei au din nou probleme în cuplu:„Nu pot spune că e foarte roz treaba. Chiar dacă încerc să ascund…'

De ce a stat Inna izolată într-o casă 16 zile și cum va petrece de Sărbători

INN se va afla în acest final de an în Malta, unde va susține un concert. În schimb, de Crăciun, artista va petrece alături de familie și de iubitul ei. Recent, ea s-a izolat într-o casă pentru 16 zile, timp în care a filmat, a făcut muzică și s-a distrat.

'Au fost 16 zile intense, în care am filmat, am făcut muzică, m-am distrat și nu am simțit în sine că am muncit. Am avut și invitați speciali, precum Irina Rimes, Alina Eremia, Holy Molly, Andrei Niculae, Veronica Trandafir. Am filmat și Rock the Roof pe acoperișul Dance Queens House. Mă bucur că acum se bucură și fanii de cele 8 vloguri care apar pe canalul meu de YouTube o dată la două zile. Și la fel de mult abia aștept să ascultați albumul, sunt niște piese super cool!', a declarat INNA, pentru viva.ro.

Imediat cum a ieșit din izolare, artista a susținut un concert la Londra, într-un loc extraordinar, unde au urcat pe scenă nume mari.

'Cum am ieșit din Dance Queens House, am avut concert la Londra la Electric Ballroom, un loc extraordinar unde super artiști ai lumii au concertat: U2, Red Hot Chili Peppers, Muse, Prince. Urmează și de Revelion concert în Malta. În rest, de Crăciun, voi petrece alături de iubitul meu și de familiile noastre', a mai declarat Inna, pentru viva.ro.

Inna, experiență senzațională în Dance Queens House

INNA prezintă cel de-al treilea sezon din Dance Queens House: 16 zile izolată într-o casă, 8 vlog-uri și un album cu un sound atipic. Printre invitatele speciale se numără Irina Rimes și Alina Eremia 

INNA și-a obișnuit deja fanii ca la finalul anului să lanseze un nou sezon din Dance Queens House. E vorba despre o sesiune de 16 zile în care artista stă izolată într-o casă alături de compozitori și producători de la Global Records, timp în care fac muzică împreună, iar, ulterior, lansează 8 vloguri cu tot ce se întâmplă în casă și mai apoi un album cu piesele rezultate din această experiență. 

Dance Queens House episodul 1 

Dance Queens House episodul 2 

Cel de-al treilea sezon de Dance Queens House a început în forță

Cel de-al treilea sezon de Dance Queens House a început în forță, iar în primul episod INNA primește un disc de platină pentru rezultatele deosebite ale piesei Flashbacks', piesă extrem de iubită și de apreciată de publicul artistei. Apoi, INNA prezintă echipa cu care va lucra sezonul acesta: Iraida, compozitoare, dar și producatorii Alex Cotoi, Marcel Botezan și Sebastian Barac, cei din urmă fiind prezenți și în primele două sezoane de Dance Queens House.

Tot de la început, fanii află că proiectul lor de suflet Rock the Roof revine și se va întâmpla chiar pe acoperișul Dance Queens House, unde câteva dintre piesele compuse și produse în casă vor putea fi ascultate în premieră, în varianta live.

Pe cine a invitat INNA în sezonul acesta la Dance Queens House

În sezonul acesta de Dance Queens House, INNA îi va avea ca invitați speciali în vloguri pe Alina Eremia, Irina Rimes, dar și pe Veronica Eremia și Andrei Niculae.

În fiecare episod, INNA își introduce publicul în universul fascinant al songwriting-ului și oferă tips and tricks despre cum ia naștere o piesă sau cum se înregistrează aceasta. În cel de-al doilea episod, INNA vorbește despre cât de mult ajută TikTok ca rețea de socializare în promovarea și viralizarea unei piese, precum și despre sursa ei de inspirație în muzică: concertele și energia oamenilor.

În cel de-al doilea episod, INNA învață să fie radio host de la Andrei Niculae și Veronica Trandafir și decide să își facă propriul ei radio: Dance Queens Radio.

'Sunt bucuroasă să mă întorc cu un nou sezon din Dance Queens House, mă distrez foarte mult alături de prietenii mei, facem muzică și sunt încântată că pot să împărtășesc fanilor mei întreaga experiență! Abia aștept să ascultați albumul, include niște piese cool și îndrăznețe!', a spus INNA.

În urma primelor două sezoane Dance Queens House au rezultat două albume

În urma primelor două sezoane Dance Queens House au rezultat albumele 'Heartbreaker', cu super hitul 'Flashbacks', dar și 'Maza' și albumul 'Champagne Problems' care are două părți.

INNA, unul dintre cei mai de succes artiști din România, cu o carieră internațională impresionantă, a depășit un nou prag important: 10 miliarde de vizualizări și streamuri. Acesta este, de asemenea, un record pentru un artist român și confirmarea unui repertoriu cu zeci de hituri cunoscute și apreciate în întreaga lume, cu colaborări cu artiști de relevanță români și internaționali precum J Balvin, Pitbull, Daddy Yankee, Flo-Rida, Yandel, Alok, Timmy Trumpet, Sofi Tukker și alții.

INNA, artista cu cele mai multe videoclipuri pe YouTube

Tot anul acesta, INNA a marcat un nou succes: este artista cu cele mai multe videoclipuri pe YouTube (269) depășind 1 milion de vizualizări în lume, potrivit Kworb, dar și artista cu cele mai multe vizualizări pe YouTube din Europa (excluzând Regatul Unit). 

Aseară, INNA a susținut un concert la Londra, pe scena The Electric Ballroom, unde în trecut, au performat artiști de top precum U2, Red Hot Chili Peppers, Muse, Prince și mulți alții. 

Vara aceasta, INNA a fost prima cântăreață din România care a urcat pe scena de la Tomorrowland alături de Timmy Trumpet și Dimitri Vegas și Like Mike unde a interpretat în premieră 'Blow It Up'pentru care a lansat videoclipul oficial de curând.

Timmy Trumpet x INNA x Love Harder – Blow It Up (Music Video)

https://www.youtube.com/watch?v=YntDxln7w5U

Foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter