Debutul lui Katie Holmes pe Broadway, perturbat de adversarii scientologiei

Publicat pe
katie holmesLa primul spectacol pe Broadway, Katie Holmes, sotia lui Tom Cruise, a trebuit sa faca fata adversarilor scientologiei care s-au adunat in fata teatrului Gerald Schoenfeld.

Insotita de Tom Cruise, actrita a incercat sa nu se lase influentata de acest eveniment, concentrandu-se aspra noii etape a carierei sale: debutul pe Broadway in piesa lui Arthur Miller, All My Sons'.

La sosirea la teatru, Katie si Tom s-au trezit fata in fata cu militantii anti-scientologie, cei mai multi fani ai lui Katie, care purtau masti si agitau pancarte pe care era scris: Eliberati-o pe Katie!' sau Scientologia este o secta'. Protestarii au declarat ca sunt nelinistiti in privinta actritei: Nu manifestam impotriva piesei sau a lui Katie… Suntem aici pentru a-i oferi sprijinul si pentru a-i arata ca poate sa devina libera oricand'.

Katie a incercat sa ramana calma, iar dupa ce ea si Tom au intrat in teatru, intre manifestanti si fortele de politie au avut loc unele altercatii.

Cat despre prestatia lui Katie se pare ca acesta a fost una foarte buna, printre spectatori aflandu-se si actorul Dustin Hoffman.

Foto: www.hepta.ro

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter