Decizia luată de Andreea Bălan, după despărțirea de Tiberiu Argint: "Nu i-a lăsat să se apropie"

Publicat pe

Potrivit apropiaților Andreei Bălan, cântăreața suferă și acum din cauza despărțirii de Tiberiu Argint. Tânărul a fost alinarea ei după divorțul de George Burcea, însă după aproape un an și-au spus adio și având în vedere suferința Andreei, e clar că decizia despărțirii nu i-a aparținut ei și sunt adevărate zvonurile că Tiberiu ar fi înșelat-o.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Andreea Bălan nu și-a revenit după despărțirea de Tiberiu Argint, deși s-a focalizat pe activitatea profesională. Cu toate acestea, spun sursele cancan.ro, artista este mai mereu tristă, singurele zâmbete pe care le schițează din suflet sunt atunci când se află în preajma fetițelor ei, Ella și Clara Maria.

Decizia luată de Andreea Bălan, după despărțirea de Tiberiu Argint: "Nu i-a lăsat să se apropie"Decizia luată de Andreea Bălan, după despărțirea de Tiberiu Argint: "Nu i-a lăsat să se apropie"

'Este foarte supărată, mai mereu tristă, mai mult, a refuzat toate avansurile bărbaților, și au fost câțiva, dar nu i-a lăsat să se apropie. Vrea să fie singură, cel puțin o perioadă', a fost dezvăluirea făcută de un apropiat al cântăreței.

Se pare că Andreea Bălan a luat o decizie destul de severă în privința unei noi relații. Astfel, ea și-ar fi propus ca o perioadă, ceva mai îndelungată, să rămână singură, să-și adune gândurile, iar când emoțional va fi OK, atunci va încerca să iubească din nou.

Oricum, apropierea sărbătorilor înseamnă pentru ea, ca pentru orice artist, de altfel, un program mult mai încărcat, plus că micuțele ei au nevoie de mare atenție în această perioadă de final de an.

Citește și: Ce dietă ține Andrei Aradits din VLAD:'20 de ore nu mănânc nimic'

Citește și: Antonia, declarație de dragoste pentru Alex Velea:'Ești ca o poezie…'

Citește și: Cătălin Scărlătescu a plecat în vacanță, alături de noua sa iubită:„În momentul de față am o relație!’

De ce s-au despărțit Andreea Bălan și Tiberiu Argint

Andreea Bălan și Tiberiu Argint se despărțeau în urmă cu trei luni, iar motivul ar fi fost faptul că bărbatul începuse să-și dea întâlniri cu o blondină misterioasa. Tânăra venea destul de des prin România, la diferite evenimente, unde era prezent și Tiberiu Argint.

Andreea ar fi aflat, iar relația cu iubitul ei s-ar fi degradat, ajungându-se, în cele din urmă, la despărțire.

Mai mult surse au declarat pentru Cancan faptul că discuțiile ar fi pornit din cauza că Tiberiu Argint nu și-ar fi dorit să ajungă prea curând în fața altarului, lucru pe care artista și-l dorea. În plus, omul de afaceri nu ar fi fost atât de implicat în viața de familie.

De asemenea, după ce Sonia Argint, sora lui Tiberiu, l-a intervievat pe George Burcea, aceasta i-ar fi spus că nu este cazul să o mai viziteze pe artistă. Cu toate acestea, până la momentul actual, Andreea Bălan nu a dat nicio declarație despre despărțirea de Tiberiu Argint. Rămâne de văzut dacă este vorba despre o despărțire de moment sau dacă este una definitivă.

Andreea Bălan, declarații despre relația cu Tiberiu

În urmă cu doar câteva luni, îndragita artistă vorbea despre relația cu Tiberiu Argint. Cântăreața și-a dorit ca relația aceasta să fie ținută departă de ochii curioșilor și să trăiască cele mai sincere sentimente cu iubitul ei, în intimitate.

„Am stat într-un loc foarte frumos, exclusivist, am ales niște locuri frumoase împreună și mi-a plăcut tot ceea ce am văzut. Vreau, de data aceasta, să fim discreți. Important este că ne iubim, ne respectăm și că trăim lucruri frumoase împreună’, a povestit Andreea Bălan

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter