Deea și Dinu Maxer își botează fiica la 11 luni. Toate detaliile despre petrecerea micuței Maysa!

Publicat pe

Deea și Dinu Maxer au amânat cu cinci luni botezul fiicei lor, astfel că micuța Maysa va fi creștinată la 11 luni, cu o lună înainte de ruperea turtei. Din cauza restricțiilor impuse de pandemia COVID-19, cei doi au preferat să mai aștepte până când îi pot oferi fetiței o petrecere pe cinste.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Inițial, botezul Maysei ar fi trebuit să aibă loc pe 4 aprilie însă din cauza pandemiei, planurile le-au fost date peste cap. Acum totul s-a reconfigurat și soții Maxer abia așteaptă evenimentul chiar dacă de la 130 de invitați, câți ar fi trebuit să aibă pe 4 aprilie, acum, pe data de 13 septembrie, petrecerea va fi una mai restrânsă, cu doar 50 de persoane.

Am stabilit botezul Maysei. A fost amânat din 4 aprilie în 13 septembrie. Nu am vrut să fim doar noi în biserică cu nașii. Țineam neapărat să fie și părinții. Așadar am așteptat relaxarea restricțiilor. Iar apoi a venit contractul la mare la care nu putem renunța, fiind singurul venit în această perioadă.

Vom face botezul pe data de 13 septembrie. Atât slujba de creștinare cât și petrecerea. Va avea loc în Cernica pe malul lacului. Vom fi doar 50 de persoane, familia și prieteni foarte apropiați. Ne-a fost greu să îi selectăm, în aprilie aveam inițial 130 invitați. Maysa va avea două perechi de nași. O vom boteza Maysa Maria. Va avea la botez 11 luni. Iar apoi, în octombrie când împlinește un an, ii vom rupe turta la o petrecere în curtea nașilor, un eveniment restrâns', a povestit Deea Maxer pentru Click!

Deea și Dinu Maxer își botează fiica la 11 luni. Toate detaliile despre petrecerea micuței Maysa!Deea și Dinu Maxer își botează fiica la 11 luni. Toate detaliile despre petrecerea micuței Maysa!

Au comandat tortul de anul trecut

Nașii de botez ai Maysei vor fi fratele lui Dinu și cumnata mea (deci tot Maxeri) și un alt cuplu, foarte buni de prieteni. Mă ocup deja de organizare, cam de o lună. Am toți invitații confirmați. Aranjamentele vor fi albe, totul alb, amenajat în jurul piscinei pe malul lacului Cernica. Vom avea ursitoare din folclor, șapte la număr, animatori pentru copii, cu un colț de joacă special pentru ei.

Tortul e comandat de un an de zile și are tematică „Lebăda”. Maysa înseamă în arabă – grațioasă, elegantă. Iar încă din burtică am asociat-o cu o lebădă, ca semnificație. Imediat după naștere, când m-am apucat de organizare botez, am comandat și tortul Maysei, cu gândul că trebuia să facem petrecerea pe data de 4 aprilie, la fel și rochia mea. Vom cânta la botez și vom filma un clip la piesa „Dacă ai băiat și fată” pe care am compus-o în izolare în timpul pandemiei.

La botez avem invitați și alți colegi care ne vor cânta. Vom avea Dj dar și momente muzicale cu Florin Grigore (muzică populară), Fabian Sanchez (artist columbian) – muzică latino, Tarek Adam muzică orientală iordaniană dar și Boby, finul și vecinul nostru, artist de muzică de petrecere și manele. Boby a lansat împreună cu Dinu o piesă. O nouă variantă la hitul Te blestem să-ți fie bine', a mai adăugat Deea.

Dinu și Deea Maxer mai au împreună un băiat, pe Andreas, în vârstă de 9 ani.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter