Delia a dat mii de euro pe două perechi de încălțăminte: ”Dependentă”

Publicat pe

Delia nu se uită la bani atunci când își dorește ceva. Artista și-a cumpărat recent două perechi de încălțăminte pe care a dat câteva mii de euro, dar pentru ea nu este deloc mult având în vedere că își permite aproape orice.

Pe o pereche de cizme tip șosetă și o pereche de adidași, Delia a scos din buzunar aproximativ 3000 de euro. Măndră de achiziția pe care a făcut-o, cântăreața a postat imaginile pe rețelele de socializare. Delia Matache are în dulap doar haine de brand care costă extrem de mult. Artista ține foarte mult la imaginea ei, iar pentru a fi fix așa cum își dorește investește mulți bani

Perechea de cizme pe care și-a luat-o a costat aproximativ 1500 de euro, iar adidașii aproximativ au fost aproximativ 1.400 de euro. 'Cumpărături la întâmplare. Dependentă', a scris Delia Matache pe social media.

Încălțămintea pe care Delia și-a cumpărat-o

Încălțămintea pe care Delia și-a cumpărat-o

Câți bani câștigă Delia la un concert

Vedetele de la noi încasează sume frumuşele de bani pentru concertele pe care le susţin. Sunt multe petreceri pe parcursul anului susţinute de vedete celebre. Fie vorba că vorbim despre petreceri de corporaţii, petreceri private, nunţi, botezuri, vedetele cer sume de bani pe măsura show-ului pe care îl oferă. Delia Matache cere 12.500 de euro pentru un recital.

Citește și: Delia a avut o copilărie plină de lipsuri: 'Nu avea cum să fie totul perfect'. Din cauza cui a suferit cântăreaţa

Citește și: Delia îşi doreşte un copil, în sfârşit. Artista e mai convinsă ca niciodată

FOTO: Instagram

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter