Delia de la Puterea Dragostei, despre scena fierbinte cu Marinescu, din camera roșie: ”Îmi pare rău că nu...”

Publicat pe

Delia a încins atmosfera la Puterea Dragostei după ce a oferit o scenă fierbinte cu Marinescu, în camera roșie, însă unii dintre concurenți au pus-o la zid pentru îndrăzneală. Replica pe care le-a dat-o, însă, Delia, le-a închis gura, însă imediat după momentul magic aceasta a luat o decizie suprinzătoare.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Delia a fost pusă la zid imediat de ceilalți concurenți după ce a fost filmată în ipostaze provocatoare cu Marinescu, însă ea a spus că 'doar s-a distrat' în camera roșie.

Delia de la Puterea Dragostei, despre scena fierbinte cu Marinescu, din camera roșie: 'Îmi pare rău că nu...'Delia de la Puterea Dragostei, despre scena fierbinte cu Marinescu, din camera roșie: 'Îmi pare rău că nu...'

La scurt timp însă, Delia a cerut să fie eliminată din competiție și a plecat de la Puterea Dragostei. A spus că nu i-a plăcut acolo pentru că 'era mult stres și prea puțină distracție'. În plus, Delia a fost sinceră și a spus că nu-i plăcea niciun băiat din competiție. 

Acum, Delia se află acasă, în Germania, acolo unde locuiește cu familia ei și povestește momentul fierbinte de la Puterea Dragostei.

'Eu m-am dus acolo ca să mă distrez, pentru că sunt tânără. Nici nu am intrat pentru cineva acolo. La început, nu-mi plăcea de Marinescu pentru că făcea mișto de toată lumea acolo. După un timp, mi-am dat seama că e un tip fain, cu care poți să te distrezi. Cred că e cel mai tare caracter de acolo.

Nu-mi pare rău (n.red de scena din camera roșie). Mai rău îmi pare că nu m-am distrat mai tare. Pentru că acela a fost singurul moment din casă în care m-am distrat. Am primit foarte multe comentarii urâte după ce au apărut imaginile cu camera roșie. Dar, eu nu am făcut striptease, ca să fiu criticată', a mărturisit Delia după ce a plecat de la Puterea Dragostei pentru wowbiz.ro.

Ce au spus concurenții de la Puterea Dragostei după ce au văzut-o pe Delia în camera roșie

Delia a povestit și că Andrada, care a avut o reacție exagerată după ce a văzut scena din camera roșie, și-a cerut scuze în afara emisiunii. Cât despre băieții care au tot comentat, iar unii chiar au condamnat-o, Delia are un singur mesaj: 'Dacă o să intru înapoi o să merg cu toți în camera roșie, ca să nu mai zică niciunul nimic'.

Citește și:

Cristian Marinescu de la „Puterea dragostei”, din nou în centrul unui scandal uriaș! Cu cine s-a certat de data asta

Unde a dispărut, de fapt, Cristi Marinescu de la Puterea Dragostei! „A fugit din Turcia”

O mai ții minte pe Ana Maria, interpreta piesei 'Ochii tăi'? Cum arată la 33 de ani, după ce s-a măritat și a devenit mamă

Delia și Marinescu, ipostaze incendiare în camera roșie

Delia și Marinescu și-au făcut de cap în camera roșie. Cei doi au dansat și le-au oferit un show de zile mari celorlalți concurenți de la Puterea Dragostei. Marinescu s-a dezbrăcat de tricou și a început să danseze senzual cu noua concurentă.

Delia a fost cea care l-a chemat pe Marinescu în camera roșie și au decis de comun acord să se distreze pe ritmul muzicii. Concurenții au urmărit scenele de-a dreptul șocați și au criticat-o dur pe noua concurentă pentru gesturile făcute. Aya, fata pe care Marinescu a declarat că o place din casă, a urmărit întreaga scenă și a mărturisit că este foarte penibil tot ceea ce vede. Cei doi le-au oferit un adevărat show, cu atingeri și mișcări senzuale. 

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter