Cine este Paul Maxim, de la Chefi la Cuțite. Chef Scarlătescu l-a salvat

Publicat pe

Paul Maxim este bucătar în Cluj și a venit la Chefi la Cuțite pentru a își încerca norocul. Se consideră un bucătar foarte priceput, iar participarea la show-ul Chefi la Cuțite e o experiență definitorie pentru cariera lui, a spus tânărul.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Pentru el, bucătăria înseamnă o echipă și multă pasiune. Înseamnă lucru în echipă și nu doar ordinele date de un singur bucătar.

Cine este Paul Maxim, de la Chefi la Cuțite. Chef Scarlătescu l-a salvatCine este Paul Maxim, de la Chefi la Cuțite. Chef Scarlătescu l-a salvat

„Din punctul meu de vedere, bucătăria constă într-o echipă, nu într-un chef. Și într-o pasiune foarte mare. Totul este legat de munca în echipă', a dezvăluit concurentul.

A ales să pregătească un somon cu piure de conopidă, chipsuri de alge și emulsie de roșii. A avut un plating deosebit, care i-a impresionat pe cei trei jurați. Jurații au avut și câteva comentarii, iar Chef Florin Dumitrescu nu a fost convins de preparat, în schimb, Cătălin Scărlătescu a considerat că farfuria este excepțională.

„Nu-mi pare rău că am venit. Am venit pentru mine, pentru experiența mea proprie', a mărturisit Paul Maxim.

A reușit să ia trei cuțite, iar chefii l-au sfătuit să aibă mai multă încredere în el, pentru că preparatul lui este de excepție.

„Farfuria ta e senzație, cum să ai emoții?!', l-au tachinat Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu pe concurent.

Paul Maxim a ajuns în echipa lui Chef Cătălin Scărlătescu

A trecut cu bine de probele de bootcamp, unde s-a împrietenit cu Cătălin Rizea, Foca și Robert Vasiliu, iar la alegerea echipelor, a obținut o tunică în carouri și a intrat în echipa lui Scărlătescu.

Paul Maxim a dat dovadă de creativitate și stăpânire a bucătăriei, chiar dacă în primele battle-uri a fost emoționat și timpul i-a dat mari bătăi de cap. Cu fiecare probă individuală, Paul Maxim a învățat să se relaxeze și să facă ce știe mai bine: să gătească.

Preparatele lui i-au uimit pe chefi, de multe ori el obținând un punctaj mare care l-a ajutat să intre în semifinale.

Paul Maxim a fost la un pas să fie eliminat de la Chefi la Cuțite

Cu un battle înainte probelor de semifinală, Paul Maxim și echipa lui au pierdut. Au intrat cu toții la proba individuală, unde au avut de gătit cu carne și un ingredient oferit de alt concurent.

Lui Paul i-au revenit strugurii, pe care Kani, din echipa bulinelor, i-a oferit. A declarat la testimoniale că nu a mai gătit niciodată cu struguri și că nu știe ce va face. A încropit un preparat din carne, lângă care a pus sos de struguri.

Jurații însă nu au simțit și nu au văzut prezența fructului în farfurie, așa că i-au oferit punctaj mic. Chef Sorin Bontea i-a dat 3, chef Florin Dumitrescu i-a dat doi, iar Chef Cătălin Scărlătescu i-a oferit doar un singur punct.

După ce au degustat, chef Cătălin a decis să își folosească o amuletă și să îi ofere lui Robert Vasiliu, Ragnar, 2 puncte în plus. Și-a motivat decizia spunând că el a avut constant un punctaj mic în probele individuale și că i-a fost teamă să nu iasă din concurs, sperând ca cele două puncte să îl departajeze de bucătarii amatori dine chipa lui chef Dumitrescu: Kani și Claudia Radu.

Nu a fost să fie, pentru că ultimii doi rămași în fața juriului și a Ginei Pistol au fost Paul Maxim și Robert Vasiliu, ambii obținând un punctaj de 6 puncte. Pentru că și-a folosit amuleta și i-a oferit 2 puncte în plus, Robert avea 8 puncte, așa că Paul Maxim era cel care trebuia să plece acasă.

Chef Scărlătescu l-a salvat pe Paul Maxim cu o amuletă

Chef Scărlătescu a rămas surprins să vadă că bucătarii amatori au intrat înapoi în bucătărie cu punctaje mari, iar în fața lui au rămas doi concurenți din echipa lui.

Citește și: Cine este Alberto Chelu de la Chefi la Cuțite.A primit cuțitul de aur de la Florin Dumitrescu

Citește și: Cine este Cătălin Voicu de la Chefi la cuțite.A cântat în trupa Ro-Mania și e complet schimbat

Citește și: Cine este Amalia Bellantoni de la Chefi la Cuțite.Ce meserie a avut înainte să apară la TV

Citește și: Cine este Shoji Toshihisa de la Chefi la cuțite.S-a mutat de 8 ani în România

Citește și: Cine este Coca Nicolae Eupsihie de la Chefi la cuțite! A trăit o dramă în copilărie

Și-a folosit amuleta degeaba, așa că a stat puțin pe gânduri dacă decizia lui a fost bună sau nu. A ajuns la concluzia că Paul Maxim merită un loc în semifinală, așa că și-a folosit o nouă amuletă. Cea care spunea: „ai dreptul să înlocuiești un concurent ieșit din echipă cu altul'. Așa că a făcut schimbul între Robert Vasiliu și Paul, spunând că se bazează pe intuiția lui și că el crede că e cea mai bună decizie.

Acum, Paul Maxim este semifinalist la Chefi la Cuțite și are mari șanse de a câștiga finala.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter