Delia și Lora s-au îmbrăcat pentru Met Gala 2018, deși n-au fost invitate...

Publicat pe de Oana Pantazi

Una dintre cele mai importante evenimente din industria modei, cunoscută și ca Oscarurile fashion-ului, a avut loc ieri la New York, în prezența a sute de celebrități. Deși nu au fost invitate, Delia și Lora s-au îmbrăcat pentru Met Gala 2018, respectând respectând tema aleasă pentru acest an – Heavenly Bodies: Fashion and the Catholic Imagination'.

 

Luni seară, a avut loc unul dintre cele mai importante evenimente din industria fashion, unde Anna Wintour a găzduit una dintre cele mai discutate și controversate teme din istoria Met Gala – Heavenly Bodies: Fashion and the Catholic Imagination (Trupuri divine: moda și imaginația catolică). Dialogul dintre modă și capodoperele religioase de artă aflate în custodia Muzeului Metropolitan de Artă a fost prezentat anul acesta de Rihanna, Amal Clooney și Donatella Versace și, ca de obicei, celebritățile momentului s-au luptat pentru a intra în categoria best dressed.

Citește și: Ce ținute au purtat vedetele la Met Gala 2018

Met Gala 2018 - Sarah Jessica Parker

Met Gala 2018 – Sarah Jessica Parker

În timp ce celebrități ca  Sarah Jessica Parker, Katy Perry și Ariana Grande au apărut în niște outfituri spectaculoase ce respectau tema, au fost și câteva vedete de A-list, printre care Cindy Crawford, Zoe Kravitz, Miley Cyrus și Kendall Jenner, care nu au respectat dress code-ul impus de Anna Wintour.

În schimb, Met Gala 2018 a făcut valuri în showbizul autohton, evenimentul fiind marcat cum se cuvine și de două dintre vedetele noastre – Delia și Lora, care s-au îmbrăcat pentru Met Gala 2018, deși n-au fost invitate… În timp ce Rihanna a pozat pe covorul roşu într-un outfit creat de John Galliano pentru Maison Margiela, purtând pe cap o mitră de tipul celor episcopale – vedeta a șocat, fiind acuzată de blasfemie –, Lora s-a îmbrăcat și ea conform cu tema, afișând pe contul său de socializare o fotografie cu hastagul #metgala, în care poartă o coroană cu pietre „prețioase' și un outfit de culoare aurie extrem de sexy, alături de comentariul: „A queen will always turn pain into power' (O regină transformă întotdeauna durerea în putere).

Citește și: Au vrut să slăbească, dar s-au îmbolnăvit grav. Vedete de la noi care au ajuns în spital din cauza dietelor

Cum roșul-cardinal, negrul și albul virginal au fost culorile preferate la Met Gala 2018, nici Delia, o fashionistă înnăscută, nu a putut lăsa momentul nemarcat, vedeta preferând însă o ținută complet diferită față de stilul ei excentric, colorat și exploziv, una, am putea spune, extrem de cuminte, dar care i se potrivește în egală măsură. Îmbrăcată în alb, Delia este o apariție aproape feciorelnică, ieșită parcă de la… Școala Catolică de fete. O viziune total diferită de cea a Lorei, dar extrem de sexy, chiar dacă nu dezvăluie mai nimic, pe scurt – o provocare pentru imaginația oricui. Vouă care vă place mai mult?

Citește și: Cum arăta Kim Kardashian la 14 ani, pe vremea când era elevă la Școala Catolică

Foto: Hepta, Instagram

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter