Denise Richards se bucura pentru logodna fostului sot

Publicat pe

Denise Richards se bucura pentru logodna fostului sot

Denise Richards se bucura pentru logodna fostului sot

Denise Richards

Denise Richards, fosta James Bond girl, dar si fosta doamna Sheen i-a transmis felicitari lui Charlie Sheen pentru logodna cu Brooke Mueller.

Denise si Charile au au avut o casatorie scurta, dar intensa, cei doi divortand in 2005. Din mariajul lor de trei ani au rezultat si doi copii: Sam si Lola.

Logodna lui Charlie cu frumoasa Brooke nu i-a provocat lui Denise o criza de gelozie. Dimpotriva. Actrita i-a urat tot binele din lume. Ea a declarat ca este foarte fericita pentru cei doi logodnici. Si pentru a nu lasa nici urma de indoiala in privinta sentimentelor sale, le-a trimis si flori. In plus, a marturisit ca a petrecut ceva timp in compania lui Brooke, pe care fetitele sale o adora.

Starul din Spin City si-a anuntat saptamana trecuta logodna cu Brooke, de profesie agent imobiliar. Cat despre Denise Richards, aceasta s-a despartit recent de rocker-ul Richie Sambora.

Un text de: Florentina Liutic, Foto: www.deniserichards.com.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter