Depp, Law si Farrell il inlocuiesc pe Heath Ledger

Publicat pe
Deoarece moartea tragica lui Heath Ledger a survenit in perioada in care filma pentru „The Imaginarium of Doctor Parnassus', regizorul Terry Gilliam s-a vazut in situatie delicata de a-i gasi un inlocuitor.

Se pare ca filmarile la aceasta productie nu vor avea de suferit, iar pe platourile de filmare vor fi trei dintre cei mai importanti actori de la Hollywood: Johnny Depp, Jude Law si Collin Farrell.

Purtatorul de cuvant al lui Jude Law a declarat ca actorul va face parte din distribuitia acestui film, avandu-i drept colegi pe Depp si Farrell.

Pentru regizorul Terry Gilliam aceasta ar putea fi cea mai buna solutie sa termine filmul si sa ii aduca astfel un omagiu lui Heath Ledger, profitand in acelasi timp de notorietatea pe care i-ar aduce-o acest careu de asi.

Heath Ledger

Cel mai probabil, fiecare dintre cei trei actori va juca o versiune diferita a personajului principal din aceasta super-productie pentru care exista un buget de 30 de milioane de dolari.

Heath Ledger si Christopher Plummer s-au aflat la Londra cu o saptamana inainte de moartea lui Heath Ledger, urmand ca dupa cateva zile de pauza filmarile sa continue la Vancouver.

Plummer a declarat revistei People ca Heath era in forma. „Era jovial si il prindea de minune acest rol'.

Cititi, de asemenea:

Moartea lui Heath Ledger: cauze si urmari
Actorul Heath Ledger, gasit mort la New York
Heath Ledger si Sienna Miller in „Casanova”
Johnny Depp
Jude Law – Britanicul care le innebuneste pe femeile americane

dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă