Despre personal branding, la Atelierele de Idei Unica - VIDEO

Publicat pe

Pe 28 aprilie, revista Unica a organizat, la Hotelul Epoque din Bucureşti, cea de-a şaptea ediţie a Atelierelor de Idei Unica, eveniment organizat cu sprijinul AVON şi ECCO.

 

 atelierele de idei unica

 

Peste o sută de cititoare au participat la o întâlnire cu actriţa Adela Popescu, vedeta de televiziune Iuliana Tudor şi publisherul revistelor Ringier România, Cristina Stănciulescu, întâlnire moderată de Raluca Hagiu, redactorul-şef al revistei Unica.Tema de discuţie a fost personal branding'.

 

Seara a fost deschisă de Cristina Stănciulescu, a cărei prezentare a evidenţiat trăsăturile esenţiale de care ai nevoie pentru a-ţi transforma numele într-un brand: notorietatea, în primul rând, dar şi autenticitatea, constanţa, autoritatea într-un domeniu, unicitatea, tenacitatea şi, nu în ultimul rând, bunele intenţii.

 

Reţeta succesului personal a fost devoalată şi de cele două vedete invitate, Adela Popescu şi Iuliana Tudor, care au încântat audienţa cu naturaleţea lor. Tonul relaxat al discuţiilor a continuat după o sesiune de întrebări şi răspunsuri, fiind condimentat discret de gustări delicioase, oferite în  atmosfera distinsă a hotelului Epoque.

 

Cititoarele invitate au putut testa noile produse AVON şi au primit mici cadouri constând în reviste şi cosmetice.

 

VEZI GALERIA FOTO A EVENIMENTULUI

 

Urmareste materialul video de la Atelierele de Idei Unica, editia a VII-a

 

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=2zmsV2s0CBI[/youtube]

 

Foto: Cristi Duminecioiu, Armand Ionescu, Video Robert Hanciarec

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter