Detalii despre botezul Prințului Louis, dezvăluite de Carole Middleton

Publicat pe

Chiar dacă pare greu de crezut micul Louis, fiul lui Kate Middleton și al Prințului William, are aproape o lună și urmează să fie creștinat cât de curând, iar petrecerea va fi grandioasă, cu siguranță. Detalii despre botezul Prințului Louis ne dezvăluie chiar bunica lui, Carole Middleton.

Numele bebeluşului regal

Nunta regală dintre Prințul Harry și Meghan Markle, care a avut loc pe 19 mai, a scăzut dramatic din amploarea unui eveniment care, altfel, ar fi ținut săptămâni întregi prima pagină a publicațiilor internaționale – nașterea celui de-al treilea moștenitor al Prințului William și al Ducesei de Cambridge, Kate Middleton. Prințul Louis s-a născut pe 23 aprilie și urmează să fie botezat spre finele acestei luni, cel puțin după câte afirmă bunica lui maternă, Carole Middleton.

Și cum bunica lui are un cuvânt de spus în privința asta – fiind expertă deja în organizarea petrecerilor –, cu siguranță fiica ei, Kate Middleton, îi va urma sfaturile, pe care aceasta, cu dărnicie, li le-a dat cititorilor unei reviste de profil. Carole le-a sugerat proaspeților părinți să facă o petrecere tematică, gen Beatrix Potter sau Teddy Bears Picnic, fiindcă va fi extrem de populară atât în rândul celor mici, cât și în rândul celor mari – Kate și Prințul William, de exemplu, au decorat camerele celor trei micuți ai lor cu scene din faimoasa poveste Peter Rabbit –, ceea ce e de așteptat să se întâmple și în cazul celui mai mic nepot al ei.

Prințul Louis, alături de surioara lui mai mare, Prințesa Charlotte

Prințul Louis, alături de surioara lui mai mare, Prințesa Charlotte

De asemenea, Carole crede că părinții ar trebui să creeze o cutie de amintiri, unde invitații la botez vor pune bilețele scrise de mână și fotografii, pentru ca bebelușul să le poată vedea când împlinește 18 ani. În privința ținutei de botez, bunica micului prinț consideră că nou-născutul ar trebui să fie îmbrăcat cu o hăinuță din mătase Monsoon, care costă 125 de lire sterline, deși, dacă vorbim despre nepotul ei, este de așteptat ca acesta să poarte același trusou din satin ca și frații lui mai mari, Prințul George și Prințesa Charlotte. Iar dacă Ducesa de Cambridge va urma sfaturile mamei sale, atunci oaspeții vor primi daruri la plecare, cum ar fi bomboane și talismane din argint. Cu sau fără cutie cu amintiri, mai mult ca sigur Prințul Louis Arthur Charles va avea niște amintiri extraordinare din ziua creștinării sale.

Foto: Hepta

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter