Detalii neștiute despre starea de sănătate a Ionelei Prodan. Ce s-a întâmplat anul trecut, cu artista, aflaţi la Oana punct Roman

Publicat pe

Se află internată de aproape o lună, la spitalul Elias, iar starea de sănătate a Ionelei Prodan încă este incertă. Deși Ana a declarat că mama ei are probleme serioase cu inima, e posibil ca artista să aibă și alte suferințe, cel puțin la fel de grave.

Informații noi despre mama Anamariei Prodan azi, la emisiunea Oana Punct Roman, difuzată Live, pe pagian de Facebook Revista VIVA!, începând cu ora 15.00. Se pare că, deocamdată, nu s-au făcut publice toate informațiile privind sănătatea Ionelei Prodan, și că artista s-ar confrunta și cu alt gen de probleme și complicații, în afară de cele de la inimă, despre care se știe deja. În acest context, au ieșit la iveală detalii uitate despre acest subiect, și anume faptul că Ionela Prodan a făcut, anul trecut, o vizită la un spital din Cuba, specializat în alt gen de probleme medicale: „Am mers la control în Cuba. Ana, ea a vrut să merg neapărat. Sunt bine. Da, sunt bine. De acolo, aşa ceva nu am întâlnit. Intri bolnav şi ieşi bine. Parcă e o magie. Se ocupă de tot. E superb. E de un lux…e şi costisitor. Pentru populaţia lor, educaţia şi sănătatea e gratis. E o ţară amărâtă, comunistă. Au metode naturiste şi foarte bune…o relaţie între…din priviri. Te uiţi în ochii doctorului şi te face să te simţi bine. Am acest suc de sfeclă roşie, de la ei.”a spus Ionela Prodan la „Agenţia Vip”, în luna iunie a anului trecut. De altfel, acesta este spitalul la care Anamaria Prodan a vrut să o ducă și pe Denisa Răducu, solista de muzică de petrecere, care s-a stins din viață anul trecut, din cauza unui cancer galopant.

Află mai multe detalii despre acest subiect, dar și despre ultimele noutăți din lumea mondenă, azi, începând cu ora 15.00, pe pagina de Facebook Revista VIVA!, la emisiunea Oana Punct Roman.

 

 

 

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter