Detalii uluitoare ies la iveală despre relaţia dintre Prinţesa Diana şi Prinţul Charles: S-a aruncat pe scări, gravidă fiind!

Publicat pe

La 22 de ani de la moartea lui Lady Di, detalii uluitoare continuă să iasă la iveală despre relaţia dintre Prinţesa Diana şi Prinţul Charles. Nefericirea şi frustrările mariajului Dianei Spencer cu prinţul Charles de Wales nu mai sunt un secret pentru public, iar „prinţesa inimilor' suferea extrem de tare din cauza lipsei de atenţie din partea soţului ei şi chiar s-a aruncat pe scări, gravidă fiind, pentru a se face ascultată. 

Detalii uluitoare ies la iveală despre relaţia dintre Prinţesa Diana şi Prinţul Charles: S-a aruncat pe scări, gravidă fiind!Detalii uluitoare ies la iveală despre relaţia dintre Prinţesa Diana şi Prinţul Charles: S-a aruncat pe scări, gravidă fiind!

Majordomul Paul Burrell, cel care a fost destul de apropiat de Prințesa Diana, a mărturisit că, în 1981, pe vremea când era gravidă în patru luni cu primul copil, Prințul William, s-a aruncat pe scări doar pentru a-i atrage atenția soțului său, Prințul Charles.

Majordomul spune că a auzit o bubuitură puternică, iar la scurt timp a văzut-o pe prințesa Diana întinsă pe jos, în apropierea scărilor, plângând, potrivit mirror.co.uk.

Paul Burrell a precizat că Lady Di s-a folosit de această căzătură pentru a-i atrage atenția prințului Charles, acuzându-l pe acesta că nu este capabil să o asculte Chiar dacă spune că a recurs la un gest extrem, Paul Burrell mărturisește că prințesa Diana nu a intenționat să îi facă rău copilului, ci a vrut doar să se facă auzită, mimând întregul incident.

Presa străină a scris, de-a lungul vremii, că Prinţul Charles nu a rezonat niciodată cu personalitate caldă şi caritabilă a Dianei.  Charles susţine în biografia „Charles at 70: Thoughts, Hopes and Dreams” că s-a simţit forţat să se căsătorească cu lady Diana Spencer, în urma presiunilor tatălui său, prinţul consort Philip, dar şi din partea media.

„Doream cu disperare să renunţ la nunta din 1981, după ce, în timpul logodnei, am descoperit cât de îngrozitoare erau perspectivele, neavând nicio şansă să apuc să o cunosc pe Diana”, le-a spus prinţul de Wales prietenilor, potrivit biografiei.

Prințesa Diana a murit în 1997, la vârsta de 36 de ani.

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter