Dialogul halucinant dintre un soldat rus și soția lui, după ce el a jefuit o casă din Ucraina: „Ți-am furat cosmetice și adidași de marcă. Am făcut și saună”

Publicat pe

Un dialog halucinant, despre care Serviciul de Securitate al Ucrainei (SBU) susține că e purtat de un soldat rus cu soția lui, a apărut pe contul de Telegram al instituției. Militarul ar fi jefuit o casă din Ucraina și ar fi sustras mai multe obiecte, printre care cosmetice și adidași de firmă. În plus, bărbatul ar fi anunțat-o pe femeie că ar fi făcut și saună în interiorul clădirii.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Un dialog halucinant ar fi avut loc între un soldat rus și soția lui, după ce el a jefuit o casă din Ucraina. Asta susține Serviciul de Securitate al Ucrainei (SBU), care a și postat conversația telefonică pe contul de Telegram al instituției. În cadrul acesteia, s-ar auzi cum militarul i-ar spune femeii că a intrat într-o casă „minunată' din țara vecină, de unde ar fi furat mai multe lucruri.

Dialogul halucinant dintre un soldat rus și soția lui, după ce el a jefuit o casă din Ucraina: „Ți-am furat cosmetice și adidași de marcă. Am făcut și saună'Dialogul halucinant dintre un soldat rus și soția lui, după ce el a jefuit o casă din Ucraina: „Ți-am furat cosmetice și adidași de marcă. Am făcut și saună'

A trecut mai bine de o lună de la izbucnirea războiului între Rusia și Ucraina. De atunci, continuă să iasă la iveală detalii șocante. Recent, o nouă conversație telefonică, ce ar fi fost purtată de un soldat rus cu soția lui, a stârnit un val de reacții. Militarul i-ar fi povestit partenerei lui despre cum ar fi furat mai multe lucruri dintr-o casă din Ucraina.

Citește și: O bunică din Ucraina a ucis 8 soldați ruși cu prăjituri otrăvite:”Au plecat acasă în sicrie”

Citește și: Cum au fost păcăliţi soldații ruși de ucraineni și s-au ucis între ei lângă Kiev:„9 tancuri și 4 transportoare blindate au fost distruse'

Citește și: Românii arestați în Danemarca după ce bebelușul lor a ajuns la spital cu hemoragie cerebrală au fost eliberați.Când își vor putea vedea copilul

Citește și: Horia Brenciu, totul despre povestea de dragoste cu soția lui:„Începutul relației mele cu Alice îl pot ascocia cu un spectacol'/ EXCLUSIV

Dialogul halucinant dintre un soldat rus și soția lui, după ce el a jefuit o casă din Ucraina

Printre lucrurile pe care militarul rus le-ar fi furat din casa din Ucraina se numără cosmeticele, tricourile de calitate și adidașii de marcă, notează Ukrainska Pravda. La un moment dat, în cadrul discuției telefonice s-ar auzi cum femeia îl ceartă pe soldat că nu ar fi luat și laptopul.

„Ți-am furat niște produse cosmetice. Adidașii sunt de damă, de marcă, totul este așa. Mărimea 38. Sunt cool. Totul este de înaltă calitate, toate hainele', i-ar fi spus militarul rus soției sale, în cadrul discuției difuzate de SBU.

La un moment dat, soția soldatului ar fi fost nemulțumită pentru că el nu a luat și laptop-ul.

„Aș fi avut ocazia ocazia să iau și laptopul', adaugă militarul rus, iar soția îi răspunde: „Auzi la tine! Sofia va merge la studii, are nevoie și de un laptop, la naiba'.

Militarul rus: „Am găsit tricouri noi de fotbal și…'

Ulterior, militarul rus ar fi schimbat subiectul. Acesta i-ar fi povestit soției lui despre alte lucruri găsite în casa din Ucraina.

„Aci locuiește o familie pasionată de sport, am băut vitamine scumpe, am găsit tricouri noi de fotbal și tricouri de hochei', ar fi continuat militarul rus.

Replica femeii nu a întârziată să apară. Aceasta l-ar fi îndemnat pe soldatul rus Andrei să ia „totul'.

„Ia totul, Andrei, mai ai nevoie de tricouri. Cum trăiesc ei și cum trăim noi…

(…) Treninguri nu erau? Trebuia să iei un costum sport frumos', i-ar mai fi spus aceasta.

Soldatul rus, către soția lui, prin telefon: „Acum ne relaxăm în saună'

Printre altele, militarul rus s-ar auzi cum, în discuția interceptată, i-ar fi spus soției sale că ar fi făcut și saună în casa din Ucraina.

„Casa este pur și simplu minunată. Este din piatră, mobilierul este din lemn. Acum ne relaxăm în saună', i-ar mai fi povestit el.

Sursă foto: Foto Simbol Pixabay, Foto Simbol Profimedia Images, Foto Simbol Hepta

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter