Diana Dumitrescu, in vizita la Castelul Peles

Publicat pe

Dian DumitrescuDiana Dumitrescu a vizitat in week-end Castelul Peles, actrita documentandu-se pentru rolul Polixenia din „Aniela', primul serial romanesc de epoca.

Diana a fost impresionata de colectiile valoroase de picturi, de sculpturile, statuetele si obiectele de ceramica, toate acestea facand-o nerabdatoare sa inceapa filmarile la noul ei rol.

„Cel mai mult mi-a placut biblioteca regala, unde am vazut carti rare, imbracate in coperti din piele gravate cu litere de aur. Tot acolo am descoperit o usa secreta, o cale de acces in spatele unui raft cu carti, prin care regele se putea refugia in diverse incaperi ale castelului. O lume cu totul fascinanta, un sil de viata aparte si povesti de neimaginat, care m-au imbiat sa visez timp de aproape doua ore intamplari prin pasaje secrete, biblioteci sau budoaruri, camerele domnisoarelor de onoare sau saloanele de primire…' spune Diana.

„Aceste povesti emotionante, dar si reale, crude sau pline de iubire, greu de imaginat in zilele noastre si ireal de frumoase, le vom putea urmari si ne vor transpune in aceasta lume magnifica, in serialul <>. Sunt foarte entuziasmata de acest nou proiect Promance, rolul pe care o sa-l interpretaz reprezinta o provocare uriasa pentru mine si abia astept sa incepem filamrile', adauga vedeta Acasa TV.

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter