Diana Munteanu, corp de puştoaică la 41 de ani. Aleargă zilnic, însă are, totuşi, o slăbiciune culinară

Publicat pe

Diana Munteanu împlineşte 41 de ani anul acesta, însă poate concura, cu brio, în orice concurs de frumuseţe, cu puştoaice pe jumătatea vârstei ei. Vedeta TV a practicat atletismul în copilărie, acum aleargă zilnic şi are un stil de viaţă sănătos, însă nu poate renunţa sub nici o formă la îngheţată.

Diana Munteanu, corp de puştoaică la 41 de ani. Aleargă zilnic, însă are, totuşi, o slăbiciune culinarăDiana Munteanu, corp de puştoaică la 41 de ani. Aleargă zilnic, însă are, totuşi, o slăbiciune culinară

Diana este o împătimită a sportului, însă nu îi place să meargă la sală și preferă sportul în aer liber, poate și pentru că a practicat atletismul în copilărie. Mămică a unui băiat de 10 ani, care la rândul său practică fotbalul, Diana consideră că „sportul de performanță te disciplinează mai ceva ca armata'.

„Întotdeauna am considerat că sportul trebuie să facă parte din rutina zilnică. Așa cum ne gândim că trebuie să mergem la serviciu sau să facem lucruri frumoase și importante pentru noi, la fel trebuie să stea lucrurile și atunci când vine vorba despre sport. Eu, personal, prefer sportul în aer liber, alergările zilnice îmi fac foarte bine. Am practicat atletismul timp de opt ani, din clasa a 5-a până în clasa a 12-a', a mărturisit Diana Munteanu pentru runningmag.ro.

Câteva ponturi pentru cine vrea să-i calce pe urme

Diana iese la jogging în fiecare zi și îi sfătuiește pe cei care vor să-i calce pe urme că „încălzirea este o etapă esențială în orice sport. Cele câteva minute de dinainte de a începe alergarea sunt foarte importante. Încălziți-vă genunchii, gleznele și abia apoi porniți la drum.'.

Totodată, blonda a spus pentru runningmag.ro că face stretching înainte, în timpul și după sesiunile de alergare.
Şi echipamentul este extrem de important dacă vreţi să vă apucaţi de alergat, iar Diana spune că preferă ținutele lejere de sport, care să-i permită să se miște ușor și neapărat încălțări speciale pentru jogging.

Nu mănâncă după ora 19.00

Diana Munteanu a declarat pentru VIVA! că secretul unui corp armonios este stilul de viață sănătos, adoptat pe termen lung și în nici un caz dietele stricte, bifate ocazional. Astfel, prezentatoarea TV spune că nu a mai mâncat la fast-food de peste opt ani, evită prăjelile și dulciurile, însă la înghețată nu poate renunța, fie vară, fie iarnă.

„Ultima masă este pe la ora 19.00. Mă pun în pat la ora 22.30 și nu prind 12 noaptea. Nu pot să renunț la înghețată. Ăsta e moftul meu şi îngheţată mănânc aproape zilnic, vară, iarnă, nu contează.. Mănânc carne, dar destul de puțină. Mănânc foarte mult pește, fructe de mare, carne de curcan. Nu am mai simțit nevoia să mănânc carne de pui', spune Diana.

Relaxarea o scoate din rutină

Contrar bănuielilor, Diana Munteanu nu este o abonată fidelă a saloanelor de înfrumusețare. Merge foarte rar la terapii faciale sau corporale și le preferă întotdeauna pe cele pentru hidratarea pielii. Blonda infirmă zvonurile potrivit cărora ar fi bifat intervenții chirurgicale pentru estomparea ridurilor sau diverse corecții din bisturiu.

„Fac câteva terapii de întreţinere corporală, dar nu sunt neapărat un mare fan pentru că nu am timp şi pentru că nu sunt genul care să stea chiar şi pe un scaun la coafat foarte mult. Nu e pentru mine. Nu ştiu să mă relaxez. Mă scoate din rutină şi nu-mi place. Dar sigur, din când în când e foarte bine pentru orice femeie să se răsfeţe puţin. Mai merg la tratamente corporale și pentru față. Sunt tratamente noninvazive și nu am intervenit chirurgical nicăieri. Hidratări, masaje și tot ce este nevoie pentru a te menține cât de cât în formă.', a spus Diana pentru VIVA!. 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter