Diane Kruger şi Joshua Jackson s-au mutat împreună după 10 ani

Publicat pe

În timp ce unele cupluri celebre ajung în faţa altarului la puţin timp după ce protagonostii s-au cunoscut, actorii Diane Kruger şi Joshua Jackson abia şi-au făcut curaj să se mute împreună deşi se iubesc de 10 ani.

 

diane si joshua

 

Faptul că vor locui împreună la New York nu înseamnă pentru moment şi că au planuri de căsătorie. „Căsătoria este importantă pentru unii, nu pentru noi… nu există presiune', spunea actorul despre acest subiect, mărurisind că atât părinţii lui cât şi ai Dianei au divorţat.

 

Deşi nu se gândesc la căsătorie, cei doi şi-ar dori însă copii, iar Diane, născută în Germania, ar vrea ca aceştia să fie educaţi în Europa, mai exact în Franţa.

 

Atât Diane cât şi Joshua se concentrează pentru moment asupra carierelor lor, Diane terminând filmările la „The Infiltrator', în timp ce Joshua va filma pentru seria a 3-a din „The Affair', filme pe care Diane refuză să le vadă din cauza scenelor de sex al caror protagonist este iubitul său.

 

Foto: Hepta

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter