Dieta de detoxifiere a Annei Lesko. Cum reușește ea să scape de kilogramele în plus, la 40 de ani!

Publicat pe

La 40 de ani, Anna Lesko este o adevărată bombă sexy, vedeta având un trup de invidiat. Care este secretul ei? Artista ține o dietă de detoxifiere, care o ajută nu doar să-și curețe ficatul, ci și să slăbească.

Deși nu mai are de mult 20 de ani, Anna Lesko are un fan club apreciabil pe contul său de socializare, acolo unde postează fotografii tot mai îndrăznețe, în posturi provocatoare și îmbrăcată sumar, pentru care primește mii de aprecieri. În afara moștenirii genetice evidente, Anna are și grijă de corpul ei, din când în când apelând la o dietă de detoxifiere extrem de eficientă, care, în egală măsură, ajută și la slăbit.

„Ori de câte ori simţi nevoia de mâncare, bei un pahar din ăsta”

În cadrul unei emisiuni TV, Anna Lesko a vorbit despre dieta care o ajută să-și detoxifice organismul și, nu în ultimul rând, topește și kilogramele. Nu este simplu de ținut, dar la final organismul tău e ca nou, iar cântarul va arăta mai puțin!

„O dietă de detoxifiere a ficatului, care durează între 5 şi 10 zile. Se prepară din piper Cayenne, 2 linguri de miere, dar să fie naturală, 2 linguri de lămâie şi cât suporţi de la organism piper. Ingredientele se amestecă în 300 de mililitri de apă. 7-8 pahare pe zi sunt suficiente. Am făcut-o de patru ori. Ori de câte ori simţi nevoia de mâncare, bei un pahar din ăsta. Se detoxifiază ficatul foarte bine. Dacă vrei, mai şi slăbeşti…'

Printre altele, piperul Cayenne combate și previne ulcerul și gastrita, scade nivelul colesterolului, ajută în răceli și, cel mai important, contribuie la arderea grăsimilor. Trebuie să menționăm că nu este o dietă ușor de ținut, chiar dacă are efecte rapide, dar, până la urmă, trupul subțire cu efort se obține…

Dieta de detoxifiere a Annei Lesko. Cum reușește ea să scape de kilogramele în plus, la 40 de ani!Dieta de detoxifiere a Annei Lesko. Cum reușește ea să scape de kilogramele în plus, la 40 de ani!

Foto: Instagram
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter