Dieta-fulger cu doar un singur ingredient. Slăbeşti 7 kilograme într-o săptămână!

Publicat pe

Inventată în 1930, dieta cu grapefruit este recomandată pentru cel mult 12 zile și te poate scăpa de până la 12 kilograme, fără ca sănătatea să fie pusă în pericol. Ţinută corect, fără să trişezi, poţi slăbi chiar şi 7 kilograme cu dieta-fulger cu doar un singur ingredient: grapefruitul.

 

Alimentația în timpul dietei este variată, cheia este să consumi jumătate de grapefruit sau sucul acestuia după fiecare masă. Rezultatele spectaculoase obţinute cu această dietă sunt puse pe baza faptului că grapefruitul conține o enzimă miraculoasă care ajută la arderea rapidă a grăsimilor. O altă teorie afirmă că fructul reduce nivelul insulinei, iar reacția corpului este să dea jos kilogramele.

Ce poți consuma la cele 3 mese principale când ții dieta cu grapefruit

Micul dejun

Opțiunea 1:  2 felii de bacon, 2 ouă și jumătate de grapefruit

Opțiunea 2: o jumătate de grepfruit şi o ceaşcă de cafea neîndulcită/ceai.

Prânz

Opțiunea 1: friptură cu spanac și încă o jumătate de fruct

Opțiunea 2: 2 ouă, o salată de castraveți și roșii cu zeamă de lămâie, o felie de pâine prăjită și o jumătate de grapefruit, potrivit doctorulzilei.ro.

Cină

Opțiunea 1:  legume gratinate cu 100-200 g de pui, vită sau pește și încă o jumătate de fruct

Opțiunea 2: câteva felii de şuncă şi un pahar de 500 de mililitri de apă și jumătate de grapefruit.

Ce vitamine conţine grapefruitul

Grapfruitul are un conţinut bogat de vitamina C, dar şi cantităţi importante de calciu, fier, fosfor si potasiu, vitamina A şi vitaminele B1 si B2.

Consumul regulat de grapefruit, câte un fruct pe zi, ca atare, salată sau suc, simplu ori combinat, previne bolile tubului digestiv, constipaţia, aciditatea gastrică, ateroscleroza, astmul.

 

sursa foto: lovetoknow.com

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter