DJ Wanda invata sa traga cu pistolul

Publicat pe

DJ Wanda se pregateste intens pentru urmatorul pas din cariera, debutul in actorie intr-un rol de actiune. Excentrica vedeta este convinsa ca s-ar descurca de minune in ipostaza de agent secret.

 

Dj Wanda pistol 1

 

Inspirata de prestatia Angelinei Jolie in Tomb Rider si Salt, DJ Wanda urmeaza acum lectii de tras cu arma intr-un poligon din Bucuresti.

 

Dj Wanda pistol 2

Merg pe principiul ca in viata este bine sa stii de toate, iar, la invitatia unor prieteni, am ajuns sa iau lectii de tras cu arma intr-un poligon. Am avut mari emotii la inceput. Trebuie sa fii foarte sigur pe tine pentru ca iti ricoseaza mâna dupa ce apesi pe tragaci, iar senzatia nu este tocmai una placuta. Ochesc tintele foarte bine, iar instructorul mi-a spus ca as avea potential sa devin profesionista ', declara DJ Wanda.

Cu toate ca nu incurajeaza detinerea de arme de foc si acest sport periculos', DJ Wanda marturiseste ca i-ar placea sa isi foloseasca experienta acumulata intr-un rol pentru marele ecran.

 

Foto: PR

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter