Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu s-au separat o săptămână după America Express: „N-au mai vorbit, să se relaxeze”

Publicat pe

Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu au format una dintre echipele din cel de-al cincilea sezon al emisiunii „America Express'. Deși formau un cuplu de puțin timp, cei doi au acceptat provocarea a parcurge împreună un traseu de 7000 de kilometri, prin Mexic, Guatemala şi Columbia. Filmările reality show-ului de la Antena 1 au durat aproximativ două luni, timp în care actrița și juratul de la „Chefi la cuțite' au avut ocazia să se cunoască în noi ipostaze și să-și consolideze relația. Iată ce au făcut cei doi atunci când s-au întors în România!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu au format una dintre cele mai consolidate echipe din cel de-al cincilea sezon al emisiunii „America Express'. Cei doi concurenți au fost la un pas de a intra în cursa pentru marele premiu, însă sunt recunoscători pentru toate experiențele inedite de care au avut parte în cadrul reality show-ului de la Antena 1. Pa percursul edițiilor, cei doi au fost surprinși în situații-limită și, nu de puține ori, au avut discuții tensionate și păreri opuse. Întorși în România, Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu s-au separat pentru o săptămână, fapt dezvăluit chiar de câștigătorul din acest sezon, Nelu Cortea.

Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu s-au separat o săptămână după America Express: „N-au mai vorbit, să se relaxeze'Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu s-au separat o săptămână după America Express: „N-au mai vorbit, să se relaxeze'

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru formează un cuplu de mai bine de un an. Cei doi s-au cunoscut la Vama Veche, iar juratul de la „Chefi la cuțite' a fost cel care a făcut „primii trei pași', după cum a recunoscut el însuși. Experiența „America Express' i-a pus pe cei doi în fața unor noi provocări, însă spun că relația lor s-a consolidat mai mult și au ajuns să-și cunoască limitele.

Citește și: Doina Teodoru a fost recunoscută de o localnică, la America Express 2023: „Nu pot să cred!”

Citește și: Cătălin Scărlătescu a sărutat o localnică la America Express, în timpul unei probe. Doina Teodoru: „Cea mai simplă…'

Citește și: Cine este Alex Delea. A câștigat Survivor România 2022

Citește și: Viorica și Ioniță de la Clejani, show de zile mari alături de Theo Rose, însărcinată în ultimul trimestru: „Am avut temeri că…” FOTO EXCLUSIV

Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu s-au separat o săptămână

Invitat în podcastul lui Mihai Morar, Nelu Cortea a vorbit despre experiențele trăite în cel de-al cincilea sezon al emisiunii „America Express'. Câștigătorul show-ului a făcut o dezvăluire neașteptată despre cuplul Doina Teodoru – Cătălin Scărlătescu. Întorși din Columbia, cei doi s-au separat pentru o săptămână, căci și-au dorit să-și pună gândurile în ordine și să reflecte asupra celor petrecute în America Latină.

Scărlătescu și Doina spuneau că ei au plecat fiecare, unul la munte, unul la mare. N-au mai vorbit o săptămână, să se relaxeze', a spus Nelu Cortea despre cei doi.

În ceea ce îl privește pe el, Nelu Cortea spune că primul lucru pe care l-a făcut după încheierea filmărilor a fost să-l sune pe Cătălin Bordea: „După ce s-a terminat, l-am sunat (n.r.: pe Bordea) să îl întreb: tu cum ești? După ce am stat atâta timp împreună, voiam să știu dacă e bine, e ok'.

„Da, bine, la noi a fost altceva, băieți, prieteni buni. Indiferent cât te vezi. Noi am fost obișnuiți și cu căminul, la UNATC. De asta, când ne-am întors, nu era să nu ne dorim să ne vedem', l-a completat Cătălin Bordea.

Ce i-a reproșat Cătălin Scărlătescu iubitei lui, la America Express

Pe parcursul emisiunii „America Express', Doina Teodoru a vrut să respecte întocmai regulamentul competiției, lucru care i-a cam dat bătăi de cap lui Cătălin Scărlătescu. Zilele trecute, juratul de la „Chefi la cuțite' și actrița au participat la podcastul „Podcastito Express', acolo unde au vorbit despre situațiile care au generat tensiuni în echipa lor.

 „Doamne, ce mi-a plăcut! Voi ați avut proba aia, dacă mai țineți minte, trebuia să învățați pe un columbian să zică imnul României. Unul dintre voi trebuia să învățați imnul Columbiei. Și nu ți-a ieșit ție nu știu ce și a venit Scărlă: Mă, Doina… Zi și tu asta aici!', a amintit Nelu Cortea în podcastul său.

„Da, da, m-a învățat cum să păcălesc (n.r.: râde)', a completat Doina. „Mor cu corectitudinea ta. Cu corectitudinea ta nu mai plecăm de aici', a completat-o Bordea.

„Măi, da leșinam, tu n-auzi? Așa mi-a făcut peste tot. Bălanca ciordea peste tot… Doina când vedea că voiam și eu să fac ceva, ia! N-ai voie!', a concluzionat Cătălin Scărlătescu.

Sursa foto: Facebook

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă