Doliu în familia regală olandeză. Sora Reginei Máxima a fost găsită moartă

Publicat pe

Doliu în familia regală olandeză. În noaptea de miercuri spre joi, Sora Reginei Máxima a Olandei a fost găsită moartă, în apartamentul ei din Buenos Aires, aparent din cauza unei sinucideri. Inés Zorreguieta avea 33 de ani.

Inés Zorreguieta, alături de sora ei, Regina Máxima a Olandei.

Inés Zorreguieta, alături de sora ei, Regina Máxima a Olandei.

Sora mai mică a reginei Máxima a Olandei, Inés Zorreguieta, avea 33 de ani, era psiholog și lucra ca cercetător pentru națiunile Unite în Panama. Conform unui purtător de cuvânt al guvernului olandez, aceasta a fost găsită fără viață în apartamentul ei și se presupune că este vorba despre o sinucidere', cel puțin din câte afirmă publicațiile din Olanda și Argentina. De altfel,  într-o declarație făcută ziarului olandez De Volkskrant, guvernul olandez susține că Regina Máxima este șocată și devastată' de veștile cu privire la moartea surorii ei. Conform informațiilor, Inés suferea de depresie și avea probleme de sănătate mintală.

Inés Zorreguieta (aici alături de sora ei, Regina Máxima a Olandei) a murit la 33 de ani.

Inés Zorreguieta (aici alături de sora ei, Regina Máxima a Olandei) a murit la 33 de ani.

Potrivit radioteleviziunii publice NOS, se pare că Inés ar ar fi suferit de anorexie şi paranoia și fi primit îngrijiri, în anul 2012, într-o clinică psihiatrică. Din păcate, deși era psiholog, tânăra nu a reușit să-și managerieze problemele de sănătate, iar sfârșitul a fost inevitabil… Inés, care era cu 13 ani mai mică decât Regina Máxima, a fost extrem de apropiată de sora sa, fiind protejata ei, conform presei olandeze, care susține că suverana își făcea multe griji pentru ea.

Inés a fost chiar domnișoară de onoare la nunta surorii sale cu Prințul Willem Alexander, în anul 2002 și era nașa de botez a mezinei cuplului, Prințesa Ariane, în vârstă de 11 ani. Regina Máxima (47) este originară din Argentina și mai are are doi frați, Martin și Juan, și trei surori vitrege – Maria, Dolores and Ángeles, dar Inés a fost dintotdeauna protejata ei. Acum, își va vedea familia și țara natală cu o ocazie foarte tristă, pentru că ea și Regele Willem-Alexander vor zbura spre Olanda pentru înmormântare.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter