Dorian Popa, adevărul despre povestea de dragoste dintre el și Alina Eremia: "Chimia dintre noi ar fi putut chiar să fie..."

Publicat pe

Dorian Popa are milioane de fani în mediul virtual și nu numai, fani care sunt la curent cu tot ce mișcă în viața idolului lor. În numărul de august al revistei VIVA!, artistul a făcut lumină, printre altele, și în cazul „poveștii de iubire” dintre el și Alina Eremia, fosta lui parteneră din filmul Pariu cu viața, despre care s-a speculat multă vreme. 

Dorian Popa, implicat acum într-un nou proiect de televiziune – artistul va apărea, din această toamnă, în serialul Sacrificiul, produs de Antena1 -, a rememorat pentru VIVA! primul lui contact cu televiziunea, cum a devenit faimos, dar și una dintre cele mai comentate potențiale povești de dragoste ale vremii, cea dintre el și partenera sa de serial Alina Eremia.

Fanii lor au fost convinși, la vremea respectivă, că între cei doi actori a existat o relație și în afara ecranului, chimia dintre ei fiind incontestabilă. Și iată că nici Dorian nu a negat – între el și alina a existat cu adevărat chimie, însă, în cele din urmă, au decis să rămână parteneri doar în serial…

Numărul de august al revistei VIVA! poate fi găsit la toate standurile de difuzare a presei.

Celebru din întâmplare…

Ai devenit celebru aproape din întâmplare… Te rog să le povestești și cititorilor noștri legătura dintre sprâncenele tale și rolul principal din filmul în care ai debutat!

Legătura dintre sprâncenele mele și debutul în „Pariu cu viața este una debază, fundamentală! În sensul că, încea de a doua etapă a castingului – deci, mare atenție, au fost trei etape decasting! –, din 35.000 de mii de tineri înscriși pe internet cu vârste cuprinse între 14 și 21 de ani, am fost selectați 5.000 în etapa a doua, unde aveam să fim văzuți live și unde trebuia să interpretămun scheci și o piesă.

La live-ul de 5.000 de persoane, unde, de asemenea, trebuia să fiu selectat, mi s-a pus condiția să nu mă mai pensez. De ce? Pentru că, existând un pui de cocalar pe care eu încerc să îl strunesc în fiecare zi (este drama continuă a viețiimele), în acea perioadă – se întâmpla acum 10 ani de zile și să nu uităm că mai sunt băieți care fac asta și în ziua de azi! – aveam niște sprâncene de ziceai că sunt două însemne ale unui brand foarte cunoscut de haine sport.

Așa că sprâncenele „Nike au fost transformate în niște sprâncene foarte stufoase, în ideea de a primi rolul lui Andrei în „Pariu cu viața. Aceea a fost condiția impusă chiar de către doamna Ruxandra Ion. Nu am să uit niciodată cum eram pe scenă, cu toate reflectoarele pe mine – probabil știți că, în momentul în care ești pe scenă și sunt toate reflectoarele pe tine, nu mai vezi nimic în fața ta – și din bezna aia din public se aude: „Doriane, ne promiți și nouă că nu te mai pensezi dacă te selectăm? (râde) Am zis: „Numai pun penseta pe mine în viața mea! Foarte amuzantă povestea!

„Am decis să rămânem doar parteneri de filmare și extrem de buni iubiți fictivi”

Povestea Ioanei și a lui Andrei, dinserialul „Pariu cu viața, a marcat ogenerație de adolescenți, care v-au confundat cu personajele până la completa identificare și au crezut că între tine și Alina Eremia s-a născut cu adevărat o poveste de dragoste… Chimia dintre voi era vizibilă, crezi că nu a fost să fie?

Chimia dintre noi ar fi putut chiar să fie la un moment dat, însă profesionalismul cu care am fost crescuți ne-a învățat că este bine să încercăm să păstrăm scânteia acolo, pe platouri, și, dacă nu suntem 100% siguri că putem aduce scânteia și în realitate, să nu stricăm magia de la filmări. Atunci, nefiind sigur, la o vârstă fragedă – aveam doar 21 de ani –, că pot avea o relație cu Alina care să nu pericliteze deloc rolurile, nefiind siguri amândoi, de fapt, am decis să rămânem doar parteneri de filmare și extrem de buni iubiți fictivi.

Citiți interviul integral în numărul de august al revistei VIVA!

Dorian Popa, adevărul despre povestea de dragoste dintre el și Alina Eremia: "Chimia dintre noi ar fi putut chiar să fie..."Dorian Popa, adevărul despre povestea de dragoste dintre el și Alina Eremia: "Chimia dintre noi ar fi putut chiar să fie..."

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter