Dorotheea Petre susţine campania „Români pentru o lume”

Publicat pe

Prin vocea sa, în campania „Români pentru o lume', Dorotheea Petre trezeşte speranţa, motivează şi inspiră generaţiile viitoare în a-şi urma visul!

 

Dorotheea Petre. Credit foto_

Foto Alex Galmeanu

 

 

De ce ai ales să te alături campaniei „Român pentru o lume', iniţiată de Fundaţia Sergiu Celibidache?

Pentru că îmi place ideea acestei campanii.

 

Ce sfaturi ai pentru cei care doresc să îţi calce pe urme?

Să nu se dea bătuţi şi să aibă încredere în ei.

 

În ultimii ani, cu precădere în România, educaţia pare să aibă un rol tot mai secundar în formarea unui individ. Pe cine găseşti răspunzător pentru acest fapt?

Nu ştiu dacă pot spune că există un anume vinovat; din păcate este un cumul de factori care au dus la situaţia actuală. Dar cred că educaţia începe în primul rând în familie, iar dacă părinţii reuşesc să trezească copiilor interesul şi seriozitatea faţă de şcoală, cu siguranţă lucrurile ar sta mai bine.

 

 

Ce soluţii vezi pentru combaterea acestei situaţii?

Pregătirea psihologică a părinţilor şi cadrelor didactice, pentru a asigura o educaţie sănătoasă copiilor.

 

Pentru astfel de români ca Dorotheea Petre a luat naştere „Români pentru o lume', campania naţională de responsabilitate socială iniţiată de Fundaţia Sergiu Celibidache.

 

E rândul tău să pui România pe hartă! 

„Români pentru o lume' reprezintă un omagiu adus marilor personalităţi româneşti ce au adus mândrie şi glorie României, peste tot în lume şi aduce în atenţia fiecăruia dintre noi pe co-naţionalii noştri care, prin activitatea lor, rămân nemuritori.

Mai multe detalii pe www.romanipentruolume.ro şi pagina oficială de Facebook a campaniei http://www.facebook.com/RomaniPentruOLume

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter