Două mămici în plină formă: Ellie White şi Ileana Badiu au alergat 12 kilometri la maraton

Publicat pe

Fie ca fac sau nu sport cu regularitate, vedetele au acceptat provocarea de a participa la maratonul DHL Stafeta Carpatilor, ajutând prin participarea lor la strangerea de fonduri pentru  proiectul Asociatiei Salvati Copiii, Educatie si Informare impotriva consumului de droguri in randul tinerilor'.

 

Ileana Badiu, Ellie White, Roxana Ciuhulescu, Anca Serea, Andi Moisescu si DJ Wanda au pornit in cursa de seminaraton, de la Predeal spre Poiana Brasov, alergand alaturi de celelalte cateva sute de participanti.

 

In mod surprinzator, Ileana Badiu si Ellie White au reusit performanta de a parcuge nu mai putin de 12 km. Mame ale unor copii de 5 ani , respectiv 1 an si jumatate, cele doua vedete au infruntat cu brio traseul dificil, situat pe serpentine, oprindu-se doar de doua ori pentru cateva secunde langa steagurile de marcaj al kilometrilor de pe traseu.

 

La randul lor, Anca Serea, Roxana Ciuhulescu si Dj Wanda au facut fata cu brio probei de semimaraton, alergand fiecare peste 7 kilometri.

 

Andreea Marin a fost prezenta la start pentru a sustine echipa Fundatiei Pretuieste Viata, careia i-a acoperit toate cheltuielile participarii la maraton.

 

In urma editiei  din acest an a Maratonului DHL Stafeta Carpatilor s-au strans peste 10.000 de euro, bani care au fost donati Asociatiei Salvati Copiii pentru programul de informare a  peste 8000 de elevi si studenti din 120 de scoli din Bucuresti si alte 12 judete, printre care si Brasov, despre efectele dezastruoase ale drogurilor asupra tinerilor.

 

Două mămici în plină formă: Ellie White şi Ileana Badiu au alergat 12 kilometri la maraton Două mămici în plină formă: Ellie White şi Ileana Badiu au alergat 12 kilometri la maraton
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter