Draga Olteanu Matei, declarație dureroasă după moartea Tamarei Buciuceanu: "Curând o să plec și eu"

Publicat pe

Ieri, pe 15 octombrie, marea actriță Tamara Buciuceanu a încetat din viață, decesul Doamnei comediei românești îndurerând o țară întreagă. Printre colegii de breaslă profund afectați de moartea actriței s-a numărat și Draga Olteanu Matei. Iată ce declarație emoționantă a făcut actrița!

Ieri, Tamara Buciuceanu a plecat să reî

Draga Olteanu Matei, declarație dureroasă după moartea Tamarei Buciuceanu: "Curând o să plec și eu"Draga Olteanu Matei, declarație dureroasă după moartea Tamarei Buciuceanu: "Curând o să plec și eu"

ntregească Generația de aur a cinematografiei și teatrului românesc… La 90 de ani, marea actriță a pierdut lupta cu viața, la finele acestei săptămâni familia, prietenii și miile de admiratori urmând să o conducă pe ultimul drum. Printre colegele și prietenele sale de o viață s-a numărat și Draga Olteanu Matei (85), care a rememorat cu tristețe și cu duioșie momente în care viața le-a adus împreună. La final, marea actriță și-a întristat auditoriul făcând o declarație extrem de tristă și de emoționantă…

S-au înțeles foarte bine și pe scenă și în afara ei

„Întotdeauna ne-am admirat unele pe altele. Ne-am dus cu mare bucurie la spectacolele unora şi ale celorlalte, iar în momentul în care am jucat cu Tamara, într-o piesă, unde eram bucătărese, ne-am înţeles extraordinar. Am jucat împreună şi în „Cuscrele', şi atunci discutam cu Tamara că o să ne luăm de păr şi o să ne certăm, dar nu, dimpotrivă, noi atât de bine ne-am legat,' a povestit Draga Olteanu Matei, pentru Agenţia VIP.

„Noi ne-am iubit foarte mult”

Actrița a povestit că ea și Tamara Buciuceanu s-au iubit foarte mult, având o relație nu doar pe scenă, ci și în viața personală: „Atunci când ştim că pleacă unul dintre noi, poate pleacă într-o lume mai bună. E greu să te desparţi de un om. (…) Eu cu Tamara ne auzeam la telefon şi ne amuzam din pricina asta. Curând o să plec şi eu, Tamara era doar cu patru ani mai mare decât mine. Noi ne-am iubit foarte mult. O iubim pe Tamara, o respectăm, ne gândim la ea ca la cea mai mare actriţă de comedie a acestor timpuri şi îl rugăm pe Dumnezeu sa o ţină în lumină şi binecuvântare' a mai spus Draga Olteanu Matei, pentru publicația menționată. 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter