Dragos Bucur deschide un atelier de actorie de film

Publicat pe

Initiat de Dragos Bucur, care ii are asociati pe Alexandru Papadopol si Dorian Boguta, atelierul de actorie de film si televiziune incepe pe data de 29 martie.

Cred in actorie ca profesie, dincolo de talent si noroc', declara Dragos Bucur. Scopul acestor ateliere nu este de a descoperi talente si de a dezvolta arta interpretarii actoricesti, ci de a ajuta cursantii sa stapaneasca tehnica atat de utila actorului in colaborarea cu echipa de filmare.

Alexandru Papadopol, Dragos Bucur, Dorian Boguta
Alexandru Papdopol, Dragos Bucur si Dorian Boguta

In cadrul fiecarei sesiuni vor fi invitati sase profesionisti din majoritatea departamentelor productiei unui film: regizori, operatori, sunetisti, make-up artisti, pictori de costume, scenografi, sharf-euri, editori, cascadori. Primii invitati sunt regizorul Radu Muntean, directorul de imagine Vivi Dragan Vasile si sunetistul Cristian Tarnovetchi.

Atelierul este impartit in doua sesiuni a cate trei luni, intre 29 martie – 28 iunie 2010, respectiv 20 septembrie – 20 decembrie 2010. Fiecare sesiune se va incheia cu un exercitiu filmat, sub forma unui scurtmetraj, realizat de operatorul Alex Traila.
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter