Dragoș Bucur, Dorian Boguță și Alexandru Papadopol se pregătesc pentru „Două lozuri 2”. Când încep filmările

Publicat pe

Dragoș Bucur, Dorian Boguță și Alexandru Papadopol susțin un atelier dedicat actoriei de film. Cei pasionați și care cred că au ceva de oferit marelui ecran pot lua parte la cursurile care au loc șase luni de zile și, la final, cei prezenți vor avea ocazia să ia parte la un casting realizat de regizorul Paul Negoescu pentru pelicula „Două lozuri 2'.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cursanții pot să joace în continuarea filmului „Două lozuri', care se va filma în toamna anului 2022. Dragoș Bucur, Dorian Boguță și Alexandru Papadopol, cei trei actori care i-au interpretat pe Sile, Dinel și Pompiliu în căutarea frenetică și hilară a biletului de loterie pierdut, promit că umorul de situație, comicul dialogurilor și, desigur, o poveste la fel de captivantă vor fi din nou la ele acasă, pe marele ecran.

În perioada 15 noiembrie 2021 – 15 mai 2022, Actoriedefilm.ro susține, în colaborare cu Studioul 2DB Film, un nou atelier dedicat actoriei de film.

Cursurile școlii Actoriedefilm.ro sunt pentru toți cei pasionați de actorie și care cred că au ceva de oferit marelui ecran, fie că sunt actori profesioniști, amatori sau începători, tineri sau bătrâni, slabi sau mai plinuți, frumoși sau mai puțin frumoși.

Cursurile vor dura 6 luni, cu o frecvență de două ori pe săptămână, iar la final cei prezenți vor avea ocazia să ia parte la un casting realizat de regizorul Paul Negoescu. Și astfel să joace în continuarea filmului „Două lozuri', care se va filma în toamna anului 2022.

Citește și: Monica Tatoiu, despre divorțul dintre Prodanca și Reghe:’Nicio femeie nu poate admite asta’

Citește și: Iubita lui Laurențiu Reghecampf este hărțuită pe social-media:„Mi-au creat conturi fake!

Citește și: Silviu Prigoană nu o mai lasă pe Adriana Bahmuțeanu să-și vadă copiii:„Nicio decizie a vreunei instanțe…’

„A durat 5 ani să ne urnim, dar acum am hotărât cu toții că este momentul potrivit pentru începerea acestui nou proiect. Știm că așteptările spectatorilor sunt foarte mari, având în vedere succesul primei părți, dar odată luată decizia nimic nu ne va mai opri să facem o nouă comedie de calitate', declară Alexandru Papadopol.

„În ultimii 5 ani mi s-au adresat aceleași două întrebări: „Ce culoare are mașina?” și „Când o să apară Două lozuri 2”. Acum pot răspunde: „Culoarea mașinii este albă, iar Două lozuri 2 se va filma anul viitor', adaugă Dorian Boguță.

La rândul său, Dragoș Bucur spune că „povestea celor trei personaje există, noi suntem pregătiți, mai lipsesc doar noii cursanți și un nume genial pentru film! Așteptăm propuneri din partea fanilor:)!'.

„Două lozuri' este unul dintre cele mai iubite filme românești

Filmul „Două lozuri' este unul dintre cele mai iubite filme românești din ultimii ani, a fost selecționat în festivaluri de film din toată lumea (Zurich, Shanghai, Salonic, Namur, Hong Kong, Beijing, Calcutta, Minneapolis, São Paolo, Monte Carlo etc).

Filmul a câștigat premiile „Best Comedy Feature' la Fort Lauderdale International Film Festival din Statele Unite ale Americii, „Premiul publicului' la Premiile Gopo, „Premiul juriului – Best Film' la Monte-Carlo Comedy Film Festival, Mențiune specială „International Feature Film' la Zurich Film Festival, împreună cu 10 nominalizări la Beijing International Film Festival, Premiile Gopo, Namur International Festival of French-Speaking Film, São Paulo International Film Festival, Transilvania International Film Festival (TIFF) și Zurich Film Festival.

De asemenea, a beneficiat de cronici excelente în cele mai prestigioase ziare și reviste de film precum „Variety', „Hollywood Reporter' sau „New York Times' unde a fost nominalizat la Critic’s Pick (alegerea săptămânii), iar revista Slant Magazine l-a adăugat în topul celor mai bune filme distribuite în S.U.A. în 2021.


 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter