Drama neștiută a Mariei Constantin. Cântăreața de muzică populară a fost bătută de primul soț, cu copilul în brațe: „M-a dat cu capul de maşină!”

Publicat pe

Maria Constantin a devenit cunoscută publicului larg după căsnicia cu Marcel Toader, omul de afaceri care a murit în această vară, însă ea a mai fost măritată o dată și are un băiețel. Cântăreața de muzică populară păstrează amintiri de coșmar din prima căsnicie.

Drama neștiută a Mariei Constantin. Cântăreața de muzică populară a fost bătută de primul soț, cu copilul în brațe: „M-a dat cu capul de maşină!'Drama neștiută a Mariei Constantin. Cântăreața de muzică populară a fost bătută de primul soț, cu copilul în brațe: „M-a dat cu capul de maşină!'

În 2007, Maria Constantin s-a căsătorit cu Ciprian Tapotă, și el cântăreţ de muzică populară și a adus pe lume un copil, Codruț, care are nouă ani acum. Maria și Ciprian au fost căsătoriți șase ani, după care au divorțat, iar copilul a rămas în grija tatălui.

„Fostul meu soţ m-a bătut. Şi s-a întâmplat de două ori. Aceste lucruri sunt puţine pe lângă cele întâmplate în timpul căsniciei şi după căsnicia noastră. Eram acasă, înainte să plecăm la o petrecere. Fiul meu s-a pus pe plâns şi zicea că nu vrea să mearga cu noi, că vrea să rămână acasă. Fostul meu soţ s-a enervat foarte tare şi i-a tras o palmă. Dar o palmă foarte tare. Am ridicat tonul şi i-am spus: ‘Dacă o singură dată mai faci asta, nu o să mă mai vezi’

El s-a enervat foarte tare şi mi-a dat un pumn în picior, în condiţiile în care aveam copilul în braţe. A doua oară, Codruţ era mai mare. S-a întâmplat în parcarea unui parc. Pentru simplul fapt că am luat copilul ca să mă joc cu el, m-a dat cu capul de maşină”, a povestit Maria Constantin.

Și-a găsit liniștea în brațele lui Dacian Varga

După două căsnicii eșuate, Maria Constantin pare mai fericită ca niciodată în brațele fotbalistului Dacian Varga.  Apropiații celor doi spun că relația lor este lipsită de scandaluri, până acum, ba chiar s-au mutat împreună și Maria s-a făcut fată de casă. În timpul dintre concerte și evenimente, artista gătește sau iese doar cu iubitul ei, fiind o prezență destul de discretă în cercurile mondene. 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter