Drama neștiută a solistei Nicoleta Voica: "Mai aveți copii? Pe ăsta îl pierdeți"

Publicat pe

Nicoleta Voica a trecut prin momente extrem de grele, dar una dintre dramele pe care puțini dintre fanii ei le știu este pierderea fratelui și, mai apoi, a mamei. Solista de muzică populară a găsit cu greu putere să treacă peste o durere atât de mare.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Acum câțiva ani, Nicoleta Voica și-a pierdut unul dintre frați, pe Silviu. Ceea ce părea o banală entorsă era, de fapt, cancer osos. Cântăreața a povestit recent cum s-a petrecut acel greu moment al vieții sale și cum tragediei i-a urmat o alta.

Drama neștiută a solistei Nicoleta Voica: "Mai aveți copii? Pe ăsta îl pierdeți"Drama neștiută a solistei Nicoleta Voica: "Mai aveți copii? Pe ăsta îl pierdeți"

„Eram cinci fraţi. Lui îi plăcea să facă schimb de casete şi, într-o zi, în timp ce alerga a făcut o entorsă. Când m-am întors din turneu, l-am trimis la doctor.

A venit medicul si mi-a zis că are un fel de cancer osos. L-am dus la Timişoara. Acolo, medicul i-a făcut investigaţii şi la un moment dat, i-a spus mamei: „Mai aveţi copii, doamnă? Pe ăsta o să-l pierdeţi'.

Când s-au deschis uşile, l-am văzut. Nu dormea. Încerca să vorbească, dar nu putea de durere. Am stat câteva zile în spital, încercam să-l înveselesc, dar nu îmi ieşea. La un moment dat m-a sunat Tudor Vornicu, care m-a ajutat enorm. L-am adus la un spital, iar medicul ne-a zis că-i taie piciorul. N-a putut să-i spună el. I-am spus eu', a declarat Nicoleta Voica, potrivit celor de la Wowbiz.

Citește și: Otniela a părăsit Bravo, ai stil! Ilinca a dezvăluit motivul:„O veste neașteptată’

Citește și: Alec Baldwin, primele declarații după ce și-a omorât accidental colega:„Sunt distrus…’

Citește și: Gabi Bădălău intervine în scandalul dintre Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu:„Nu vreau să fac un circ’

Mama Nicoletei Voica a murit de supărare

Nicoleta Voica a mărturisit că a crezut că durerile vor dispărea odată ce-i va fi amputat piciorul, dar nu a fost așa, ci din contră. Problemele de sănătate ale tânărului s-au agravat, iar fratele cântăreței a murit la câteva zile de la operație. Mama artistei a murit la scurt timp după fiul ei, răpusă și ea de cancer.

„Înainte să meargă la operaţie, a pornit un casetofon, a dansat, că el era un dansator. Eu şi mama muream. Nimeni nu ştia de unde îi vor tăia piciorul. Când a ieşit din operaţie am văzut. Era de sub genunchi. Au urmat nişte zile cu dureri crunte(…).

Stătea pe marginea patului şi zicea: „Am venit cu doi papuci şi plec cu unul'. Acasă a început calvarul.

Am făcut un mulaj, l-am luat cu mine în bagaj ca să-i aduc proteză. Cu o zi înainte să-i fie gata, a murit. Eu n-am avut acte să vin, dar am stat pe telefoane. Am auzit-o pe mama: „Du-te, puiule, că mama vine la tine'.

De asta înţeleg durerea oricărui părinte. N-o să fie bine niciodată, chiar dacă te doare. Eu l-am ras în cap, singură. Îi cădea părul şi îi intra în gură din cauza chimioterapiei. O parte din mine a murit atunci. I-am promis că mă întorc şi m-a durut foarte tare, că n-am putut să vin', a completat Nicoleta Voica, cu durere în glas.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter