Codin Maticiuc a plecat cu Roxana Vancea în Miami

Craiul de Dorobanți este un adevărat magnet când vine vorba de femei. Codin Maticiuc a plecat cu Roxana Vancea în Miami, acolo unde se distrează de minune împreună.

Se pare că Flavia Mihășan este de domeniul trecutului pentru Codin Maticiuc. Acum, craiul de Dorobanți este în Miami alături de Roxana Vancea. Oare actorul are o slăbiciune pentru asistentele TV de la 'Neatza cu Răzvan și Dani'?!

Fosta asistentă TV nu-l lasă nicio clipă pe Codin să se relaxeze. Roxana Vancea l-a pus pe acesta să se antreneze pe marginea piscinei, însă e clar că nu prea îi iese. 'Încetează să mă mai chinui. Îmi urăsc viața. (…) La Miami. Roxano, mai bine nu erai deloc!', a scris Codin Maticiuc pe una dintre rețelele de socializare.

#stopkillingme @roxanavancea #ihatemylife

A post shared by Codin Maticiuc (@maticiuc_codin) on

Flavia Mihășan se distrează alături de prieteni

După ce Codin Maticiuc i-a spus pa-pa, asistenta de la 'Neatza cu Răzvan și Dani' încearcă să treacă peste acest eșec în dragoste și se distrează alături de prietenii ei. Flavia Mihășan a ieșit cu prietenii, în timp ce fostul iubit se distrează în Miami cu o altă femeie. În weekend, vedeta a fost la teatru.

FOTO: Facebook, Instagram

Diana Stamen

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro