După doi ani de relație, Scarlett Johansson s-a logodit! Cine este viitorul soț al actriței

Publicat pe

Deși este destul de rezervată atunci când vine vorba despre viața ei personală, Scarlett Johansson este mereu în atenția presei, iar motivele sunt lesne de înțeles, fiind una dintre cele mai frumoase femei din Cetatea Filmului. Acum actrița este pe cale să părăsească din nou clubul burlăcițelor de la Hollywood. Iată cu cine s-a logodit Scarlett Johansson!

La aflarea veștii că Scarlett Johansson s-a logodit, mulți au suspinat, pentru că actrița este una dintre cele mai frumoase și mai sexy femei de la Hollywood, lucru ce nu a rămas neremarcat de colegii ei din Cetatea filmului, nu puțini dintre ei devenindu-i, de-a lungul timpului, parteneri. Printre cei mai faimoși se află Josh Hartnett, Sean Penn, Jared Leto, jurnalistul și renumitul colecționar de artă Romain Dauriac (cei doi au împreună o fetiță de 5 ani) și Ryan Reynolds, cei doi din urmă fiindu-i și soți actriței.

„Colin o face să râdă. E foarte atrasă de el”

Cel care i-a câștigat inima actriței se numește Colin Jost, la rândul său actor, dar și scenarist. Scarlett și Colin se cunosc din 2006, însă pe vremea aceea actrița era combinată cu Josh Hartnett, partenerul ei din filmul Black Dahlia. Între timp, Scarlet a mai ratat și două căsnicii, însă acum, se pare, a găsit în sfârșit bărbatul potrivit. Vestea logodnei a fost confirmată chiar de către publicistul actriței, însă până acum nu a răsuflat nimic despre data nunții.

Mulți s-au întrebat ce a găsit actrița la Colin, căci Scarlett este nu foar o femeie deșteaptă și frumoasă, ci și extrem de sexy. La fel de atrăgători au fost și bărbații din viața ei, dar iată că relațiile nu au funcționat. Ce ar putea avea în plus Colin Jost față de, să zicem, Sean Penn sau Ryan Reynolds? „Scarlett este interesată cel mai mult de personalitate atunci când vine vorba de bărbați. Colin o face să râdă. E foarte atrasă de el”, spunea un apropiat al actriței. Deci iată că, uneori, secretul unei relații perfecte sunt partidele de… râs. Nu că Jost nu ar fi și sexy!

După doi ani de relație, Scarlett Johansson s-a logodit! Cine este viitorul soț al actrițeiDupă doi ani de relație, Scarlett Johansson s-a logodit! Cine este viitorul soț al actriței
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter