Dupa plecarea Anyei, Hi-Q vine cu o formula noua

Publicat pe

Trupa Hi-Q va reveni cu o formula noua, band-ului urmand sa i se adauge doua voci feminine dupa ce in urma cu cateva saptamani Anya le-a spus „Adio' baietilor in direct din emisiunea lui Catalin Maruta, „Happy Hour'.

Surprinsi de modul in care a plecat colega lor din trupa, Mihai si Florin sustin ca aceasta formula oricum nu functiona.

Hi-Q

„Am fost surprinsi de modul in care Anya a decis sa plece, dar ea avea dreptate undeva: oricat am vrut sa functioneze aceasta formula ea nu functiona. Formula de trei fiind in sine un compromis, ea nu avea viitor. Probabil o stia si Anya. Independent de planurile si entuziasmul nostru, timpul si experienta au dovedit ca trupa Hi-Q inseamna Florin si Mihai.'

In aceste conditii, plecarea Anyei va intarzia aparitia noului album Hi-Q, baietii decarand ca acum vor lua totul de la zero si vor pregati melodii noi.

„Acest moment este unul dificil dar plin de speranta. E un drum nou si in acelasi timp o intoarcere la origini. Dupa 14 ani am inteles ca formula initiala era cea puternica, formula lipsita de compromisuri.', adauga cei doi.
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter