E cel mai cunoscut blogger român, în străinătate. Janina Nectara te învață cum să faci bani din social media!

Publicat pe

A studiat moda și a devenit cel mai cunoscut blogger român în străinătate. Janina Nectara a bifat colaborării cu cei mai cunoscuți designeri la nivel mondial și azi vine la Interviurile VIVA! ca să te învețe cum să ai succes în social media și cum să câștigi bani de pe urma conturilor de Facebook și Instagram.

 

Janina Nectara a studiat Design Vestimentar în România, dar si fashion business în Paris, acolo unde a avut ocazia să învețe de la cei mai buni creatori de modă din lume:  Karl Lagerfeld (Chanel), Yohji Yamamoto, Alexander McQueen. După terminarea studiilor, a făcut un internship in New York, la casa de modă a creatorului preferat al Primelor Doamne ale Americii, Oscar De La Renta, iar ulterior a început să aibă din ce în ce mai multe colaborări de marcă. Janina Nectara este cel mai de succes blogger român în străinătate, iar astază vine la Interviurile VIVA! ca să ne înveșe cum să avem succes în social media și cum să câștigăm de pe urma conturilor de Facebook și Instagram. Ce greșeli facem atunci când postăm fotografii? Cum putem să ne urmărim și să ne creștem audiența? Cum putem câștiga bani frumoși din acest hobby? Janina ne vinde astăzi toate trucurile!
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter