E oficial! Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au divorțat astăzi. Actrița a postat un mesaj din care se înțelege ce simte în acest moment

Publicat pe

Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au divorțat astăzi oficial, după 30 de zile în care aveau timp să se răzgândească. Cei doi actori au semnat astăzi actele de divorț și au pus, oficial, punct căsniciei de 12 ani. Cu nici 24 de ore înainte să se pronunțe divorțul, Ioana a postat pe Facebook un mesaj din care se înțelege că este total împăcată cu ceea ce se întâmplă.

E oficial! Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au divorțat astăzi. Actrița a postat un mesaj din care se înțelege ce simte în acest momentE oficial! Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au divorțat astăzi. Actrița a postat un mesaj din care se înțelege ce simte în acest moment

„Hai să avem o super săptămână!', a scris Ioana Ginghină pe Facebook în urmă cu nici 24 de ore înainte să semneze divorțul și a folosit un emoticon care face cu ochiul, dar și hashtagurile #GoGirl, #GoodVibes, #GoodMood și #SummerFun, alături de o fotografie cu ea zâmbind, semn că este fericită cu decizia de a se desparți de Alexandru Papadopol.

Astăzi, Ioana Ginghină şi Alexandru Papadopol au considerat că mariajul lor nu mai poate fi salvat și au luat-o pe drumuri separate, după 12 ani împreună. Cei doi au ales să se despartă pe cale amiabilă, așa încât fiica lor, Ruxandra, să nu sufere și mai mult.

„Au fost nişte situaţii care într-un fel l-au cam obligat să plece. Cât a fost, a fost frumos. Nu (n.r. altă relaţie alexandru Papadopol), sigur, nu ştiu acum, dar nici acum nu cred. Sigur atunci nu era vorba de altcineva. (…) Atât timp cât Alexandru era familie exista posibilitatea să iert (n.r. infidelitatea). Nu am vorbit după ce am ieşit de la notar. era un pic tristă toată lumea.

Nu vreau să comentez, că îmi fac probleme (n.r. reacţia părinţilor). Părinţii mei s-au obişnuit cu ideea. Le pare rău mai ales pentru Ruxandra, pentru nepoata lor. Părinţii mei au o căsnicie de 43 de ani.

Da, cred că ar fi mult mai simplu, totuşi, e fostul meu soţ de 12 ani (n.r. să joace un rol alături de Alexandru Papadopol). Sincer, cred că o să fim buni prieteni până în final. Acum sunt nişte momente. Dar cred că o să fie o relaţie ok. Sunt pregătită să ies, să cunosc oameni, normal, sunt un om. Întotdeauna am fost cuminicativă”, a spus Ioana Ginghină, în urmă cu ceva timp.

 

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter