Ed Sheeran i-a îndeplinit ultima dorință unei fane aflate pe moarte

Publicat pe

Una dintre ultimele dorințe ale lui Channan Petrides, o tânără de 22 de ani afectată de o boală în fază terminală, a fost să meargă la un concert al cântărețului său favorit, Ed Sheeran.

 

ed sheeran1

 

Channan, căreia medicii i-au spus că mai are de trăit doar 18 luni, a fost diagnosticată cu fibroză chistică la trei luni de la naștere. Cu doar câteva zile înainte de concertul idolului său, tânăra s-a îmbolnăvit de pneumonie, temându-se că nu va mai putea participa la spectacol. Din fericire, aceasta și-a revenit spectaculos: „Astăzi îl voi cunoaște pe Ed Sheeran. Viața mea este acum completă.', a scris ea pe Facebook în dimineața din ziua concertului.

 

ed sheeran2

 

Ceea ce Channon nici nu bănuia, însă, a fost faptul că Ed auzise de cazul ei și avea de gând să-i mai îndeplinească una dintre dorințele de pe listă: aceea de a-l întâlni pe el. Lucru care, de altfel, s-a și întâmplat: A fost atât de drăguț și autentic, are un simț al umorului foarte dezvoltat și e foarte ușor să comunici cu el… Am făcut câteva selfie-uri împreună. Mirosea uimitor.', a notat aceasta în dreptul unei poze postate pe Instagram.

 

Printre celelalte dorințe de pe lista lui Channan se numără o vizită la Dineyland Paris și o plimbare cu London Eye.

 

Ioana Motoc, Sursă foto: Hepta, Instagram

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter