"Efectul" Charlotte – La 4 luni, mica Prinţesă aduce venituri uriaşe Marii Britanii

Publicat pe

Charlotte, fiica Printului William şi a Ducesei de Cambridge, este o mică comoară şi a generat un adevărat efect' în Marea Britanie.

 

Micuţa a apărut doar de două ori în public, când a părăsit maternitatea şi la botez, dar a adus venituri economiei britanice de 4 miliarde de euro în cele 4 luni de viaţă.

 

Astfel, potrivit unui studiu realizat de compania de consultanță si evaluare Brand Finance, familia regală britanică aduce venituri uriaşe economiei Regatului Unit.

 

Cum a reuşit micuţa Charlotte această performanţă? Spre exemplu, impulsionând foarte mult industria modei. Şalul din dantelă în valoare de 100 de dolari cu care Kate a acoperit-o la ieşirea din spital a devenit un obiect al dorinţei multor mămici.

 

Directoarea fabricii unde este făcut acest şal a confirmat o creştere a comenzilor, în întreaga lume. De asemenea, o fabrică scoţiană unde sunt restaurate cărucioare vechi a fost asaltată de numeroase cereri, după ce Charlotte a fost dusă la botez într-un cărucior vintage.

 

Nu doar Charlotte este o sursă incredibilă de venit, ci şi mama şi frătiorul ei mai mare, Prinţul George. Tinutele purtate de aceştia trezesc interesul publicului, care epuizează rapid stocurile din magazine. Astfel, brand-ul' Kate a adus venituri de 6,5 miliarde de euro, iar numele lui George a adus economiei 3 miliarde de euro.

 

Pentru acest an, se estimează că familia regală britanică, denumită Firma' de către Regina Elisabeta a II-a va aduce încasări de 50 de miliarde de euro, cărora li se adaugă alte 35 de miliarde de euro obţinuţi din activităţile de turism legate de familia regală şi de domeniile coroanei.

 

Foto: Facebook

 

"Efectul" Charlotte – La 4 luni, mica Prinţesă aduce venituri uriaşe Marii Britanii"Efectul" Charlotte – La 4 luni, mica Prinţesă aduce venituri uriaşe Marii Britanii

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter