Ela Crăciun şi Andrei Aradits au preparat pentru prima dată sushi

Publicat pe
Ela Crăciun şi Andrei Aradits au preparat pentru prima dată sushiEla Crăciun şi Andrei Aradits au preparat pentru prima dată sushi

Weekendul acesta a implicat o premieră absolut delicioasă pentru Ela Crăciun şi Andrei Aradits, cele două vedete preparând pentru prima dată sushi la invitaţia Mall Promenada şi sub îndrumarea Maestrului japonez Kazuomi Ota.

 

Maestrul japonez în arta culinară le-a dezvăluit celor doi care sunt trucurile care asigură un rezultat de excepţie în ceea ce priveşte prepararea de sushi: ingrediente proaspete şi de calitate, îndemanare şi pasiune şi ustensile eficiente.

 

În funcţie de preferinţe se pot face combinaţii de somon cu avocado sau ton cu castravete. De asemenea, peste orez poate fi folosit susan negru.

 

'Mi-am dorit să particip la acest eveniment deoarece sushi este de departe preferatul meu şi al familiei mel. Până acum nu am avut curajul să îl pregătesc acasă, deoarece aveam impresia că este dificil de făcut. Nimic mai fals. M-am convins că totul este simplu şi rapid, iar rezultatul delicios. De acum înainte îl voi răsfăţa pe soţul meu cu această specialitate', a declarat Ela Crăciun, prezentatoarea emisiunii 'Numai de bine' difuzată în fiecare duminică de la 09.30 pe Antena 3 şi a ştirilor matinale din weekend de la Antena 3. Ela este prezentă şi în blogosfera românească, iar pentru o incursiune pe blogul ei, puteti accesa adresa: www.elacraciun.ro.

 

Andrei Aradits, juratul de la Te cunosc de undeva', şi-a lansat recent blogul culinar singurcook.ro şi prima emisiune de divertisment în bucătărie.

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter