Elena Băsescu și iubitul Cătălin Tomata, prima fotografie împreună! S-au afișat la un eveniment monden!

Publicat pe

Elena Băsescu și iubitul, prima fotografie împreună, cu doar o lună înainte să devină părinți! Deși este extrem de discretă și n-a mai ieșit în public de mult timp, EBa a venit astă seară la un eveniment monden, desfășurat chiar în restaurantul iubitului ei.

 

Formază un cuplu din vara anului trecut și iată că, în sfârșit, s-au afișat împreună! Elena Băsescu și Cătălin Tomata au fost prezenți astă seară la un eveniment monden, însă s-au ferit cât au putut de blitz-urile aparatelor de fotografiat, dar și de microfoane. Cu toate astea, nu s-au arătat deloc deranjați, bucurându-se de timpul petrecut împreună. După cum se poate vedea și în fotografii, Elena este toată numai un zâmbet în compania partenerului ei, iar asta spune multe despre relația lor. Cei doi au stat la masă în compania lui Codin Maticiuc, unul dintre cei mai buni prieteni ai Elenei, de mai bine de zece ani.

Îmbrăcată în haine lejere, dar extrem de stylish, Elena nu s-a ferit să poarte sandale cu tocuri înalte, de altfel cum a purtat și la ședința foto pentru VIVA! Asta, în contextul in care mai are doar o lună și naște. Dar, cum sarcina merge foarte bine și nu are niciun fel de problemă, vedeta își permite genul acesta de extravaganțe.

 

Elena Băsescu și iubitul Cătălin Tomata, prima fotografie împreună

Elena Băsescu și iubitul Cătălin Tomata, prima fotografie împreună

 

Însărcinată în aproape opt luni, Elena Băsescu s-a lăsat fotografiată, îăn exclusivotate, pentru coperta revistei VIVA!, pe care o veți găsi pe piață începând de mâine. Vedeta ne-a oferit și un interviu cuprinzător, în care a vorbit despre toate schimbările prin care a trecut în ultimii trei ani: „Sunt foarte fericită. Dintre toate cele trei sarcini de până acum, aceasta este cea mai uşoară. Pe de o parte, pentru că am deja experienţă, ştiu la ce să mă aştept. Pe de altă parte, sunt într-un moment în care sunt foarte relaxată şi optimistă. Sunt încrezătoare că totul va fi bine: pentru Sofia şi Traian Junior, pentru mine şi pentru viitorul copil. (…) Sofia şi Junior vor avea o surioară. Mi-am dorit mult o surioară pentru Sofia, ca să aibă relaţia pe care o am eu cu sora mea. Momentan, vom avea şi un echilibru perfect în familie: doi băieţei, şi două fetiţe, având în vedere că Ioana are un băieţel de trei ani.'

 

 

Dacă nu i s-ar vedea burtica, nici nu ai zice că e însărcinată! Elena Băsescu s-a îngrășat doar opt kilograme, până acum, drept urmare n-a fost nevoită să își schimbe garderoba, în timpul sarcinii. La eveniment a împărtășit câteva impresii și cu Cristina Șișcanu (vezi fotografia de mai jos) și cel mai probabil că subiectul de discuție au fost… copiii!

 

Elen Băsescu mai are o lună și naște

Elen Băsescu mai are o lună și naște

 

Foto: Vlad Chirea

 

 

 

 

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter