Elena Ionescu s-a despărțit de presupusul iubit: ”Nu mai există în viața mea”

Publicat pe

Elena Ionescu s-a despărțit de presupusul iubit și este din nou singură. Când vorbim despre trecutul Elenei Ionescu, știm că este unul destul de tumultuos din punct de vedere amoros. Ei bine însă, când toți credeau că și-a găsit fericirea și liniștea în brațele unui bărbat misterios, lucrurile au luat o altă întorsătură. Cântăreața nu mai are o relație în aceste momente, despartindu-se de presupusul iubit.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Singurătatea este grea, iar Elena Ionescu știe acest lucru. În urmă cu trei ani, frumoasa cântăreață s-a despărțit de tatăl fiului ei. De atunci, a fost extrem de reținută în ceea ce ține de viața privată, aflându-se recent că iese cu un alt bărbat. Au luat lucrurile încet și nu au grăbit nimic, însă Elena Ionescu a ajuns la concluzia că nu este ceea ce caută. Nu, asta nu o spunem noi, ci chiar artista, care recent a dezvăluit că este din nou singură.

Elena Ionescu s-a despărțit de presupusul iubit: 'Nu mai există în viața mea'Elena Ionescu s-a despărțit de presupusul iubit: 'Nu mai există în viața mea'

Încă de când s-a despărțit de Dragoș, tatăl copilului ei, Elena Ionescu și-a schimbat prioritățile. Cântăreața a pus pe primul loc creșterea și educația fiului ei, Răzvan, cât și cariera muzicală. Dragostea a lăsat-o totuși pe locul doi și nu a dat-o uitării, dovadă fiind presupusul iubit cu care nu mai are acum vreo legătură. 

Citește și: Cine este Elena Ionescu de la Splash! Vedete la apă.A trecut printr-un divorț dureros

Citește și: Ce decizie au luat Elena Ionescu și fostul soț, cu privire la fiul lor:„Am ajuns la un numitor comun'

Citește și: Ioana Tufaru reacționează după ce a fost criticată că nu are grijă de fiul ei:”Mi-e silă de cei care se cred perfecți…”

Citește și: Cum arăta Gabriela Cristea acum 9 ani, după divorțul de Marcel Toader:”Cea mai șmecheră versiune a mea”

Elena Ionescu s-a despărțit de presupusul iubit și este din nou singură

La scurt timp după ce a declarat că în viața ei a apărut un alt bărbat, toată lumea se aștepta ca lucrurile să meargă perfect între cei doi. Din nefericire nu a fost așa. Elena Ionescu a făcut o serie de dezvăluiri prin care explică ce s-a întâmplat între ea și presupusul iubit, fiind din nou o femeie singură.

'Nu, nu am o relație, așa cum s-a scris! Nu am legătura cu povestea respectivă. S-a făcut o întreagă poveste degeaba. Nu mai sunt, adică nici n-am fost', a zis Elena Ionescu, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Elena Ionescu: 'Nu am ajuns până acolo'

Frumoasa cântăreață a eliminat orice zvon. Ba mai mult, a explicat că nu a avut o relație cu presupusul iubit. Elena Ionescu consideră că tot ceea ce a fost între ei se rezumă la cunoaștere și nimic mai mult. De asemenea, a precizat că încă de când s-a despărțit de Dragoș, a fost și este o femeie singură.

'Ne-am cunoscut ca oameni, dar n-am ajuns până acolo. Am ieșit, dar n-am ajuns să formăm un cuplu. Nu mai există în viața mea și nu a fost', a mai zis cântăreața pentru sursa menționată mai sus. 

În ce relații a rămas Elena Ionescu cu tatăl copilului

Între Elena Ionescu și Dragoș, bărbatul cu care are și un copil, lucrurile nu au mai mers deloc bine. Cei doi au decis, în urmă cu trei ani, că singura variantă ar fi să meargă fiecare pe drumul lui. Ei bine însă, cu toate astea nu au uitat că în continuare îi leagă fiul lor, astfel că vorbesc destul de des despre Răzvan.

'Cu tatăl copilului mă înțeleg la fel cum ne înțelegeam din totdeauna. După ce ne-am despărțit, de trei ani de zile, singura sarcină pe care o avem este să avem grijă de copil. Fiecare pe partea lui, ne înțelegem omenește, dar nimic altceva. Băiatul locuiește cu mine și în weekend merge la el', a mai zis Elena Ionescu pentru Spynews.ro.

Sursă foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter