Elena Marin, atacată de toți, la Survivor: "Cel mai murdar caracter, mi-e silă că..."

Publicat pe

În momentul de față, Elena Marin este unul dintre cei mai criticați concurenți de la Survivor, majoritatea colegilor având ceva de reproșat la adresa ei. Cel mai înverșunat este Zanni, care spune despre Elena că are un caracter murdar și plânge din orice, în încercarea de a atrage simpatia fanilor emisiunii.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

În tabăra Survivor, Elena Marin este văzută din nou cu ochi răi de către colegii ei de echipă. Zanni spune că are cel mai murdar caracter și că plânge ca un copil mic, deși are 33 de ani.

Elena Marin, atacată de toți, la Survivor: "Cel mai murdar caracter, mi-e silă că..."Elena Marin, atacată de toți, la Survivor: "Cel mai murdar caracter, mi-e silă că..."

„Cel mai murdar caracter – Elena. Mi-e silă că la 33 de ani, să plângi ca un copil mic. Cât de falsă este..”, a spus Zanni.

„Dacă nu erai votată, veneai aici și plângeai prin toate colțurile. „, a spus și Sebastian Chitoșcă.

Elena Marin a luat 'lecții' de supraviețuire de la Elena Ionescu, câștigătoarea sezonului 1 Survivor.

O fostă concurentă de la Survivor a dezvăluit pentru WOWbiz.ro că Elena Marin i s-a confesat că i-a cerut sfaturi Elenei Ionescu, câștigătoarea primului sezon, înainte să plece în Republica Dominicană.

Elena Marin s-ar fi arătat interesată de strategia pe care Ionescu a fi folosit-o pentru a ajunge la marele premiu și despre modul în care aceasta a relaționat cu oamenii din echipa ei.

Citește și: Cum arată Monica Gabor, la 32 de ani. Din puștoaica lui Irinel Columbeanu a ajuns o doamnă serioasă!

Citește și: Irinel Columbeanu trece prin clipe dificile, din punct de vedere financiar. Ce spune Monica Gabor despre el: „M-a ajutat mult’

Citește și: Anda Adam, surprinsă într-o ipostază care întărește zvonurile divorțului. Un bărbat a strâns-o în brațe și i-a pus mâna pe sâni

Întâmplător sau nu, Elena Ionescu a fost acuzată de cea mai mare parte a colegilor ei că se victimizează prea mult, exact lucrul care acum i se reproșează Elenei Marin.

'Imediat după ce am ajuns în Dominicană, am încercat să mă apropii de Elena, pentru că era singura din camp pe care o cunoșteam în momentul acela, fusesem chiar colege la un post de televiziune. Am fost împreună pe plajă și am stat de vorbă despre mai multe lucruri.

La un moment dat, ea mi-a povestit că a sunat-o pe Elena Ionescu și că i-a cerut sfaturi despre cum să fie, cum să se comporte… nu mi-a spus exact ce i-a spus. Probabil că acum nu ar mai recunoaște, însă atunci asta mi-a spus', a dezvăluit Raluca Dumitru.

Elena Ionescu, nominalizată de 8 ori de colegi și acuzată că se victimizează prea mult

Elena Ionescu a reușit să câștige marele premiu la Survivor România sezonul 1 după ce a fost nominalizată de 8 ori de către colegii ei, la consiliul de eliminare și de fiecare dată a fost salvată de public.

'De un milion de ori mi s-a spus că mă victimizez, dar acesta nu e stilul meu. Înțeleg că sunt nominalizată pentru o perioadă mai proastă, cea de săptămâna trecută. Acum s-a mers pe aceeași premisă, nu știu dacă e o strategie bună, dar trebuie să iau jocul așa cum e, să nu mă gândesc la foarte multe lucruri', a mărturisit Elena Ionescu la unul din consilii.

Ce spune Elena Ionescu despre Elena Marin

Totuși, Elena Ionescu e de părere că nu seamănă 'ca și comportament, ca și strategie', cu Elena Ionescu, spunând că ea nu a plâns niciodată în acest show.

'Mă regăsesc în anumite lucruri pe care echipa ei a încercat să le abordeze cu ea. Faptul că toată echipa dă și în ea este pentru că și ea este de partea unor persoane care nu aduc puncte în echipă', a dezvăluit recent Elena Ionescu.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter